Το τέλος της αργοκαρούτας.....
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Το τέλος της αργοκαρούτας…..

Χαμόγελο. Λέξη πονεμένη για κάθε Παναθηναϊκό...

Για κάθε μία χαρά που ερχόταν σποραδικά όλα αυτα τα χρόνια, ερχόταν μετά ένα τράβηγμα πρίζας, ένα τσαφ του Σπόραρ, ένας Νταμπάνοβιτς να στο πάρει πίσω. Η βραδιά απέναντι στη Λανς ήταν μία βραδιά που έφερε πλατύ χαμόγελο σε κάθε έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Μην απορήσετε αν μέσα σε τέτοιο κλίμα ευφορίας, αν την Κυριακή το βράδυ επανέλθει η γκρίνια, για μια γκέλα με την Καλλιθέα στο πρωτάθλημα.

 O Παναθηναϊκός οργανισμός δεν είναι έτοιμος για την διαχείρηση της άπλετης χαράς. Φάνηκε αυτό μετά το παιχνίδι με τον Αγιαξ, που ο Παναθηναικός παρ’οτι αποκλείστηκε, είχε παίξει καλά, με συνέπεια να πάει στο παιχνίδι με τον Αστέρα, επαναπαυμένος και να την πατήσει. Χρειάζεται σύνεση στις επιτυχίες στον Παναθηναϊκό και αυτό ειναι κυρίως δουλειά των γύρω απο την ομάδα, να την μεταδώσουν στους ποδοσφαιριστές.

 Το ματς με την Λανς ήταν ένας θρίαμβος προπονητικής διαχείρισης, και το πιστώνεται όλο ο Ντιέγκο Αλόνσο. Δεν έθελξε ο Παναθηναϊκός με την αποδοσή του, κάθε άλλο. Ομως στα δύο παιχνίδια με την Λανς έδειξαν οτι ο Ντιέγκο Αλόνσο, το διαβάζει το παιχνίδι, το παλεύει, το ανακατεύει. Τον έδεσε κόμπο τον νεαρό της Λανς, που αποδείχτηκε αφελής. Δεν έχει τα απαραίτητα εργαλεία ο Αλόνσο να παίξει όπως θέλει, αλλά το παλεύει. Ο χειρισμός στα 6 αυτά Ευρωπαϊκά παιχνίδια έδειξε οτι ο Ουρουγουανός σίγουρα δεν θα πορευτεί με τις αργοκαρούτες του ρόστερ.

 Κοντοπόδαροι, βαρύσκαρα κορμιά, μη ταχυδυναμικοί δεν θα παίζουν. Μία ματιά στους κομμένους του ρόστερ (Βιλένα, Περεζ, Τσοκάι, Τρουγιέ), θα σας πείσει. Μια ματιά στις δύο συνεχόμενες αλλαγές στο 60 του Μπακασέτα, επίσης θα σας πείσει. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ταχυδύναμη στο κέντρο, άμεσα, αφού και ο Τσέριν ειναι μέτριος το τελευταίο αρκετό καιρό. Βλέπαμε τον Τομασον και τον Ντιαμπί της Λανς και μας έπιανε μελαγχολία.

 Δύο παίκτες τουλάχιστον να έρθουν στο κέντρο, ο ένας απαραίτητα μπαλάτος τεχνίτης και να την κουβαλάει, ώστε να μην αναγκάζεται ο Τετέ να έρχεται κεντρικά. Ο Μαξίμοβιτς, που γρήγορο δεν τον λες, όταν μπαίνει ξεχωρίζει. Στην Ελλάδα όμως με Μαξίμοβιτς 8αρι δεν κερδίζεις αντίπαλο κάτω απο την 5η θέση.  

 Στην Ευρώπη θα είναι πιο εύκολο ο Αλόνσο να δείξει πράγματα. Στην Ελλάδα που ο Αθανασίου και ο Σαραμάντας, όλη την εβδομάδα κάνει φροντιστήριο σε βίντεο τον Τετε και τον Πελίστρι, με 10 στους 11 αντιπαλους πίσω από την μπαλα, οι γκέλες θα ειναι συχνές. Και όπως λεει και το αρχαίο Παναθηναϊκό ρητό «Τας γκελας στας Ευρώπας πολλοί εσυγχώρεσαν, στας Ελλάδας ουδείς»!

«Έφυγε» στα 52, με το παράπονο: Ο ιπτάμενος Έλληνας γκολκίπερ που περίμενε μάταια 7 μήνες να παίξει στην Ίντερ, δεν το ξεπέρασε ποτέ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Έφυγε» στα 52, με το παράπονο: Ο ιπτάμενος Έλληνας γκολκίπερ που περίμενε μάταια 7 μήνες να παίξει στην Ίντερ, δεν το ξ