Οι 5 πιο γνωστές περούκες του ελληνικού ποδοσφαίρου (Pics & Vids)
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Οι 5 πιο γνωστές περούκες του ελληνικού ποδοσφαίρου (Pics & Vids)

Μια μυστήρια φράξια υπάρχει στο εσωτερικό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η φράξια των ανθρώπων που φοράνε περούκες!

Αυτό το κείμενο υποτίθεται πως θα αναφερόταν στις πιο χαρακτηριστικές περούκες της ελληνικής επικαιρότητας. Όταν όμως η αντίστοιχη λίστα έγινε, βρεθήκαμε μπροστά σε μια ακατανότητη, μυστηριώδη πραγματικότητας: οι πιο γνωστές περούκες που έρχονται στο μυαλό του καθένα είναι συνδεδεμένες, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λες και υπάρχει μια περίεργη παράδοση που λαμβάνει χώρα στους κόλπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και μια φράξια αποτελούμενη από προπονητές, παράγοντες και δημοσιογράφους έχει κάνει σκοπό της ζωής της να μπει στην κατηγορία με τις πιο χαρακτηριστικές περούκες.

Ε, εμείς τους κάνουμε το χατήρι και φτιάχνουμε μια λίστα με το top-5 των πιο χαρακτηριστικών περουκών του ελληνικού ποδοσφαίρου:

5. Έγκε Γκέραρντ

Οι 5 πιο γνωστές περούκες του ελληνικού ποδοσφαίρου (Pics & Vids)

Τιμή και δόξα στον Ευγένιο τον Γκέραρντ που όχι απλά μας ήρθε από την πολιτισμένη και ανοιχτόμυαλη Ολλανδία να μας μάθει πολιτισμό αλλά πέρασε και 15 χρόνια στον ΟΦΗ αδιαφορώντας για τα σχόλια των Κρητικών αναφορικά με την περούκα. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.-

4. Πέτρος Θεοδωρίδης

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Οι 5 πιο γνωστές περούκες του ελληνικού ποδοσφαίρου (Pics & Vids)

Θα πει κάποιος ότι είναι unfair να βάζουμε νεκρούς σε τέτοια λίστα. Λάθος θα κάνει γιατί το κάνουμε με νοσταλγία και τιμή. Πέτρος Θεοδωρίδης, το πρότυπο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που αντέγραφαν για χρόνια όλοι οι υπόλοιποι. Τα έχει πει όλα ο Αλέφαντος για αυτόν: «Με έδιωξε επειδή τον είχα πει περούκα. Στο λέω στα ίσα και δημόσια». Τι άλλο να πούμε εμείς;

3. Κωστής Ραπτόπουλος

Οι 5 πιο γνωστές περούκες του ελληνικού ποδοσφαίρου (Pics & Vids)

Η πιο ενωτική φιγούρα του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, ο Γεωργίου της Μακεδονίας. Πολύ πριν ο μεγάλος Ραπτόπουλος απενοχοποιηθεί και αρχίσει να αυτοσαρκάζεται για τα κιλά του και την καράφλα του, υπήρξε μια περίοδος που έβγαινε στον αέρα με περούκα. Έτρωγε δούλεμα, απαντούσε, πλακωνόταν, είδε, απο-είδε και τελικά την έβγαλε.

2. Αργύρης Σαλιαρέλης

Ο «επιστήμονας με την περούκα», κατά κόσμον Αργύρης Σαλιαρέλης. Αν τολμούσες να κάνεις κάποιο αστείο σχετικά με τα μαλλιά του, την είχες βάψει. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε:

1. Ανώνυμος μπράβος στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Ειδική αναφορά επιβάλλεται να γίνει και στην περούκα του μπράβου του Βίκτωρα Μητρόπουλου που αφού έχει φάει το ξύλο της αρκούδας από καμιά 10αρια ΑΕΚτζήδες, σηκώνεται και προσπαθεί να φτιάξει την περούκα στο κεφάλι του βάζοντας την ταυτόχρονα στο πάνθεον των περουκών του ελληνικού ποδοσφαίρου: