Ο Σπόραρ έριξε αλάτι στην πράσινη πληγή!

Με καθυστέρηση τριών ετών ο Σλοβένος σέντερ-φορ πέτυχε γκολ πρόκρισης σε League phase Champions League!

Στο ποδόσφαιρο, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Κι αν κάποιος ζητάει να το οπτικοποιήσεις, καλό είναι να ψάξεις να βρεις δύο πολύ συγκεκριμένες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Άντραζ Σπόραρ.

Για να βλέπεις πιο συχνά τα καλύτερά μας άρθρα Add Menshouse.gr on Google

Εκείνη η χαμένη ευκαιρία του Σλοβένου το καλοκαίρι του 2023 στην έδρα της Μπράγκα  στοιχειώνει τα όνειρα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μέχρι και σήμερα.

Αν οι πράσινοι είχαν κάνει το 1-1 σε εκείνη τη φάση, στην οποία ο Σπόραρ αστόχησε κυριολεκτικά σε κενή εστία, ενδεχομένως να είχαν προκριθεί στη League phase του Champions League και η ιστορία του τριφυλλιού να είχε γραφτεί πολύ διαφορετικά.

Ωστόσο, το (εύκολο) γκολ δεν μπήκε ποτέ και από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Σλοβένος ήταν ένα φάντασμα του εαυτού του, έπαιζε με μηδενική ψυχολογία και με μόνιμη μουρμούρα από την πλευρά του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Ο Σλοβένος σέντερ-φορ αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, δεν βρήκε τίποτα στην αγορά και στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου επέστρεψε στην ομάδα, όπου λατρεύεται παράφορα.

Ο Σπόραρ επέστρεψε στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, με 12 γκολ τη βοήθησε να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα και όχι μόνο αυτό.

Πλέον ετοιμάζεται για τη League phase του Champions League που ήρθε και χάρη σε ένα δικό του γκολ. Παίζοντας στα πάτρια εδάφη απέναντι στην Τσέλιε, ο Σπόραρ με ένα γκολ με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας άνοιξε το σκορ για την πρωταθλήτρια Σλοβακίας που τελικά πήρε στην παράταση το χρυσοφόρο εισιτήριο για την League phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

Με καθυστέρηση τριών ετών, ο Σλοβένος πήρε την προσωπική του εκδίκηση, ρίχνοντας κι άλλο αλάτι στην πράσινη ανοιχτή πληγή…