Αν αρχίσει να το κάνει κι αυτό με συνέπεια ο Τετέι…

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει το πιο… σπάνιο χάρισμα και πρέπει να βελτιώσει αυτό που έχουν οι περισσότεροι επιθετικοί!

Στην παρθενική του σεζόν στα γήπεδα της Super League είχε μόλις ένα γκολ σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα της Κηφισιάς!

Για να βλέπεις πιο συχνά τα καλύτερά μας άρθρα Add Menshouse.gr on Google

Στη δεύτερη του απόπειρα ως δανεικός στον Παναιτωλικό είχε μόλις 2 γκολ σε 13 παιχνίδια με την ομάδα του Αγρινίου.

Όλα αυτά δεν είναι πριν από καμία δεκαετία, αλλά πριν από 2-3 σεζόν!

Ο Ανδρέας Τετέι δεν έδειχνε ποτέ ότι θα γίνει σκόρερ, το γκολ (τουλάχιστον στο ψηλό επίπεδο) δεν ήταν στο ρεπερτόριο του.

Η έκρηξη της τελευταίας διετίας δεν φαινόταν από πουθενά ότι έρχεται, όμως… ήρθε!

Κι ο Παναθηναϊκός κερδίζει πλέον παιχνίδια από την ικανότητα του Έλληνα επιθετικού να βρίσκει δίχτυα.

Σεζόν καριέρας

Πριν καν τελειώσει η σεζόν, ο Τετέι έχει ήδη 5 γκολ στη σεζόν και έχει βάλει τις βάσεις για την πιο αποδοτική σεζόν της καριέρας του.

Κι όλα αυτά δίχως να εκτελεί πέναλτι και δίχως να τροφοδοτείται ιδιαίτερα από τους συμπαίκτες του.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να κάνουμε μία στάση.

Διότι αν ο 25χρονος φορ βελτιώσει τις συνεργασίες του, το συνδυαστικό παιχνίδι, τότε θα έχει καταφέρει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Το υπέροχο γκολ που έβαλε στην Νίκαια απέναντι στην Καλαμάτα, με μία απίθανη ατομική ενέργεια δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας.

Διότι αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο παιχνίδι του. Να παίρνει το… τίποτα και να το κάνει κάτι.

Ακριβώς έτσι ήταν και το πρώτο του γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ακριβώς έτσι ήταν και τα δύο του τέρματα απέναντι στην Χράντετς Κράλοβε.

Αν το βρει…

Με άλλα λόγια, ο Ανδρέας Τετέι έχει ό,τι πιο σπάνιο για έναν στράικερ (την ατομική ενέργεια) και πρέπει να βελτιώσει αυτό που έχουν οι περισσότεροι. Το παιχνίδι συνεργασίας και το τελείωμα με μία επαφή.

Αν αρχίσει να κυνηγάει λίγο περισσότερο τα νούμερα, αν αρχίσει να σκέφτεται πως πρέπει να μένει περισσότερο στο ορθογώνιο κουτί, αν γίνει πιο… εγωιστής (με την καλή έννοια) στο γήπεδο, τότε θα έχει βάλει τις βάσεις για να γίνει ένα φονικό όπλο που θα μπορεί να κάνει σεζόν με 20+ γκολ.

Διότι, όλο το υπόλοιπο πακέτο το έχει…