Θα σας πέσουν τα μαλλιά: ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να γίνει μακρυμάλλης! (Pics & Vids)
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Θα σας πέσουν τα μαλλιά: ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να γίνει μακρυμάλλης! (Pics & Vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη πριν από λίγες μέρες σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μονακό στο Champions League και χάνει και τον τίτλο στην Αγγλία, όμως το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να γίνει… μακρυμάλλης!

Φταίει, εν πολλοίς, ο ίδιος: όταν επέλεξε ν’ αφήσει την «σιγουριά» της Μπάγερν (στην οποία είχε «μεταγραφεί» μετά την ζεστή αγκαλιά της Μπαρτσελόνα) για να πάει στην Σίτι, έπρεπε να το περιμένει πως θα χρειαστεί να γυρίζει συχνά και το άλλο μάγουλο κάθε φορά που θα δεχόταν κάποιο αγωνιστικό χαστούκι. Η Premier League, βλέπετε, δεν είναι ούτε Πριμέρα ούτε Μπουντεσλίγκα.

Αυτό που συνέβη, όμως, στο Champions League έκανε τον Γκουαρντιόλα που ήδη είχε τα θεματάκια του στο πάνω μέρος της κεφαλής του…- να καραφλιάσει εντελώς: η Μονακό των τρομερών «μωρών» του Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το εις βάρος της 5-3 στο “Etihad” κέρδισε με 3-1 στην έδρα της και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Θα σας πέσουν τα μαλλιά: ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να γίνει μακρυμάλλης! (Pics & Vids)

Ωστόσο, ακόμα και μετά τη λάθος απόφαση να καθίσει στον πάγκο των «Πολιτών», ο Πεπ θα μπορούσε να έχει σώσει την κατάσταση και να είναι τώρα σε θέση να κάνει την τρίχα τριχιά. Τι έπρεπε, δηλαδή, να κάνει ο Καταλανός τεχνικός;

Είναι απλό: μόλις έφτασε η αποστολή της Σίτι στο Stade Louis-II για το ματς, θα έπρεπε να πάει αμέσως στ’ αποδυτήρια, να γδυθεί, να μπει στο μπάνιο και να λουστεί με το τριχοτονωτικό σαμπουάν Hair Force Shampoo Men της FREZYDERM, το οποίο ενδυναμώνει τ’ αδύναμα μαλλιά και τους θύλακες ενισχύοντας την ανάπτυξη της τρίχας κατά 110% σύμφωνα με μελέτη ex vivo. Αυτό θα ήταν μια πάρα πολύ καλή αρχή.

Στη συνέχεια, θα έβαζε και γενναίες ποσότητες της λοσιόν κατά της τριχόπτωσης Hair Force Lotion της FREZYDERM, η οποία αντιμετωπίζει την τριχόπτωση οποιασδήποτε αιτίας, ενδυναμώνει τους θύλακες και ενισχύει το τριχωτό. Έπειτα, θα φορούσε το πάντα προσεγμένο κοστούμι του, θα έκανε ένα νεύμα στους παίκτες του και στο τέλος θα έβγαιναν μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί θα συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο: μόλις ο Μπαπέ στο 8΄ του αγώνα θα έβαζε μπροστά στο σκορ την Μονακό, ο Γκουαρντιόλα αντί να κάτσει με σταυρωμένα χέρια θα τα χρησιμοποιούσε και θα έβαζε το θαυματουργό Hair Force Monodoses Day/Night που υποστηρίζει τη αγκίστρωση της ρίζας επί του τριχωτού και ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Όταν τα πράγματα θα γίνονταν απείρως χειρότερα για την ομάδα του στο γκολ του Φαμπίνιο στο 29΄ και ο φωτεινός πίνακας θα έγραφε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο προπονητής της Μάντσεστερ θα έπρεπε να ζητήσει από τον βοηθό του ν’ αναλάβει λίγο το πόστο του και ο ίδιος να πάει διακριτικά στον πάγκο και να πάρει τα συμπληρώματα διατροφής για μαλλιά Hair Force Caps της FREZYDERM με τον μοναδικό συνδυασμό από θειούχα αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, συνένζυμο Q10 και Evening Primro

Στη μείωση του σκορ από τον Σανέ στο 71΄ εδικαιούτο- δεν είμαστε παράλογοι- απλά να πανηγυρίσει και να νομίζει ότι θα προκριθεί, όμως όταν 8 λεπτά αργότερα ο Μπακαγιόκο με άπιαστη κεφαλιά «έγραψε» το 3-1, επιβαλλόταν ο Πεπ ν’ αναλάβει ξανά δράση: άμεση χρήση της Hair Force Mask– που προσφέρει ενισχυμένη θρέψη και ενδυνάμωση, αναδομώντας, παράλληλα, την τρίχα και προστατεύοντάς την από το σπάσιμο- και όλα θα ήταν, από άποψη εμφάνισης, πολύ καλύτερα γι’ αυτόν.

Κάπως έτσι, χάρη στη σειρά Hair Force της FREZYDERM ο Γκουαρντιόλα θα είχε τη δυνατότητα να μην τυφλώνει τους πάντες στην συνέντευξη τύπου (εκεί που τα φώτα από τα φλας αντανακλούν στη φαλάκρα του με δυσάρεστα, για τα μάτια των υπολοίπων, αποτελέσματα), αλλά να κάνει δηλώσεις όντας σ’ αυτήν την κατάσταση.

Θα σας πέσουν τα μαλλιά: ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να γίνει μακρυμάλλης! (Pics & Vids)

Γιατί, ξέρετε, γίνεται.
Ακόμα και για τους «κοινούς θνητούς».

Όχι το ν’ αναλάβετε την Μάντσεστερ Σίτι και να τα πάτε καλύτερα από τον Γκουαρντιόλα αλλά το ν’ αντικαταστήσετε μια για πάντα τον γλόμπο στο κεφάλι σας με μια απείρως πιο τριχωτή εκδοχή του.

Ο Γκουαρντιόλα δεν φρόντισε γι’ αυτό και τώρα είδατε τ’ αποτελέσματα.

Εσάς, όμως, το να έχετε μαλλιά στο κεφάλι σας ίσως και να είναι το Πεπ-ρωμένο σας.