Τα πιο όμορφα μηνύματα που πέρασε ο τελικός του Κυπέλλου για την Ελλαδίτσα μας
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Τα πιο όμορφα μηνύματα που πέρασε ο τελικός του Κυπέλλου για την Ελλαδίτσα μας

Ψηλά το κεφάλι! Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια. Το στιλέτο στα χέρια αυτού του τίμιου γίγαντα. Διδάξαμε ήθος.

Κατά καιρούς πολλοί οικονομολόγοι και πολιτικοί έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους πως έρχεται η ανάπτυξη. Πλέον τα σημάδια από τον τελικό Κυπέλλου (εκτός από αυτά που έχουν στα κορμιά τους οι τραυματίες) δείχνουν πως πλησιάζει αδέρφια! Η Ελλάδα που αγωνίζεται, η Ελλάδα που υποφέρει…

Αποδείχτηκε πως υπάρχει εμπιστοσύνη στις ευπαθείς ομάδες

Όλοι φωνάζουν για την απόφαση του επόπτη Καλφόγλου να μην υποδείξει οφσάιντ στο γκολ του Ενρίκε. Κάποιοι είπαν πως είναι στημένος. Άλλοι, ψυχραιμότεροι, υποθέτουν πως ίσως να είχε πάει καμιά ψύξη, καμιά αγκύλωση, τίποτα τέτοιο που δεν του επέτρεψε να σηκώσει το σημαιάκι. Οι τελευταίοι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Είναι θέμα υγείας, όχι λάθους ή στησίματος. Ο άνθρωπος είναι τυφλός. Αν είχε γεννηθεί στη Ζάκυνθο θα είχε πάρει ήδη σχετική σύνταξη. Δόξα και τιμή, λοιπόν, στην Ελλάδα και στα παιδιά της που δεν εμποδίζουν ένα άτομο με αναπηρία να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει διαιτητής. Μακάρι και πιλότος αεροπλάνου.

Αποδείχτηκε πως είμαστε αθλητικός λαός

Κατά καιρούς ακούμε μύδρους εναντίον της νέας γενιάς και του τρόπου ζωής των Ελλήνων. Πως είμαστε πλαδαροί και ξημεροβραδιαζόμαστε στις καφετέριες με ένα φρέντο καπουτσίνο στο χέρι. Πως θα είναι δύσκολο να σηκώσουμε τον πισινό μας από τον καναπέ όταν έρθει η ώρα της δράσης, όταν προκύψει η ανάγκη για να πολεμήσουμε για τα ιδανικά μας.

Οι εικόνες καλογυμνασμένων ή και όχι συμπολιτών μας να δείχνουν πως κάτι κράτησαν από τη βασική εκπαίδευση στο στρατό σε ό,τι αφορά τα όπλα ή το πώς κατέχουν τις πολεμικές τέχνες, αποτελούν σκληρή απάντηση σε όσους προσπαθούν να ισοπεδώσουν τον σύγχρονο Έλληνα.

Τα πιο όμορφα μηνύματα που πέρασε ο τελικός του Κυπέλλου για την Ελλαδίτσα μας

Αποδείχτηκε πως οι εποχές αστυνομικής βίας ανήκουν στο παρελθόν

Ξεχάστε τις παλιές εποχές με τους χωροφύλακες να κάνουν κουμάντο στα χωριά. Βάλτε οριστικά στην άκρη τις εικόνες διμοιριών των ΜΑΤ να πλακώνουν στο ξύλο φοιτητές, αναρχικούς, συνταξιούχους, οικοδόμους, στουμφάκια, τους 7 νάνους και τύπους που συνέλαβαν για κάνα ψύλλο.

Το αίτημα δεκαετιών για εκδημοκρατισμό της ελληνικής αστυνομίας και την ανάγκη να βρεθεί πιο κοντά στον πολίτη (χωρίς σημείο επαφής να είναι το γκλομπ στο κεφάλι του) επιτέλους βρίσκει δικαίωση. Αφού οι άνθρωποι μπορούν να δαρθούν μεταξύ τους, γιατί να εμπλέκονται και οι Αρχές σε μια τέτοια παλλαϊκή εκδήλωση;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Αποδείχτηκε πως με συνέργιες μπορούμε να αυξήσουμε το ΑΕΠ

Στέλνεις 20.000 κόσμου να σκοτωθούν να παρακολουθήσουν τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Μια τεράστια μετακίνηση η οποία βοηθά την αγορά της πόλης να ζεσταθεί λιγάκι. Βενζίνες, διόδια, ΦΠΑ 24% στο τσίπουρο (να κερδίσει ο μαγαζάτωρ, αλλά να βγάλει κάτι και το κράτος) και αφήνεις εκτός του στρατηγικού σχεδιασμού σου τον νευραλγικό τομέα της υγείας.

Ως Πολιτεία δεν έχεις πάρει το παραμικρό μέτρο γι’ αυτό κι ευτυχώς που βρέθηκαν μεταξύ των οπαδών και ορισμένοι άνθρωποι που παρά το εχθρικό περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, παίρνεις την ιδιωτική πρωτοβουλία να γίνει ένας μικρός χαμός που θα φέρει δουλειά και στο νοσοκομείο της πόλης. Γιατροί, νοσοκόμοι, οδηγοί ασθενοφόρων κι ένα σωρό κοσμάκης θα φάει ψωμάκι από τις υπερωρίες. Α, δεν τις πληρώνονται.

ΟΚ λοιπόν, είχαν την σπάνια ευκαιρία να εξασκήσουν την υποχρέωση όλων μας να συμμετάσχουμε σε κινήματα εθελοντικής εργασίας.

Τα πιο όμορφα μηνύματα που πέρασε ο τελικός του Κυπέλλου για την Ελλαδίτσα μας

Αποδείχτηκε πως πάντα ο τουρισμός θα είναι η ατμομηχανή της οικονομίας

Υπάρχουν ορισμένες καταγγελίες πως οργανωμένοι Σέρβοι οπαδοί βρέθηκαν στον Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Γεγονός πως σημαίνει πως φέτος χάρις στις ενέργειες του κράτους που όλοι κατηγορούν, άνοιξε πολύ νωρίς η τουριστική σεζόν, ενώ διευρύνθηκαν και οι ταξιδιωτικοί προορισμοί των επισκεπτών μας.

Όχι μόνο τα νησιά, αλλά και η ηπειρωτική Ελλάδα, είναι σε θέση πια να δεχτεί τον οργανωμένο-αδελφοποιημένο αδερφό που θα έρθει εδώ να αφήσει τα δόντια του ή να σπάσει εκείνα του τύπου που έχει απέναντί του. Έτσι είναι οι μπίζνες. Κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις. Το θέμα είναι να ρέει το αίμα το συνάλλαγμα.