Δεν
Βρείτε μας στο
Μπάλα

5 σαραντάρηδες που δεν φανταζόσουν ότι παίζουν ακόμα μπάλα

Τι κι αν τους πήραν τα χρόνια (με ποδοσφαιρικούς όρους πάντα...); Το ποδόσφαιρο είναι ένα μικρόβιο που δύσκολο φεύγει από μέσα σου και αυτοί οι πέντε είναι ζωντανές αποδείξεις...

Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν, από την ημέρα που ξεκινάνε να παίζουν επαγγελματικά ποδόσφαιρο, πως το πολύ-πολύ να βρίσκονται εν ενεργεία για λίγο μετά τα 35. Αυτός ωστόσο είναι ένας κανόνας που κάποιους δεν τους αγγίζει. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν χαμπαριάζουν με τίποτα και παρά το γεγονός ότι έχουν σαρανταρίσει δεν λένε να σταματήσουν το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει 30άρης που να βλέπει μπάλα στην Ελλάδα και να μην θυμάται τα ονόματα των πέντε παρακάτω ποδοσφαιριστών. Είναι δεδομένο ωστόσο πως οι περισσότεροι πίστευαν πως έχουν σταματήσει την μπάλα.

Κι όμως, ακόμα και αν δεν βρίσκονται πια στην Σούπερ Λίγκα εκείνοι συνεχίζουν το ποδόσφαιρο σε κάποια γωνιά της Ελλάδας.

Φαίνεται πως το μικρόβιο της μπάλας είναι πολύ ισχυρό για να καταπολεμηθεί λόγω ηλικίας…

Κώστας Νεμπεγλέρας

5 σαραντάρηδες που δεν φανταζόσουν ότι παίζουν ακόμα μπάλα

Έχει φτάσει τα 42 αλλά συνεχίζει να… οργώνει το κέντρο του γηπέδου ακούραστα. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, μετά την Λάρισα, τον Πανηλειακό, τον Ηρακλή, τον Άρη, τον Ατρόμητο και… ξανά την Λάρισα, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στα γήπεδα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας φορώντας την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων για δεύτερη σερί χρονιά!

Κώστας Κιάσσος

5 σαραντάρηδες που δεν φανταζόσουν ότι παίζουν ακόμα μπάλα

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ένας από τους μεγαλύτερους γυρολόγους των ελληνικών (και όχι μόνο…) γηπέδων, ο 42χρονος αμυντικός χαφ δεν λέει να κρεμάσει τα παπούτσια του. Έχοντας παίξει συνολικά σε 11 ελληνικές ομάδες, μια ισπανική (την Νουμάνθια) και δυο κυπριακές, ο Κιάσσος έχει επιστρέψει στον ΟΦΗ (την ομάδα με την οποία συνδέθηκε περισσότερο μαζί με τον Παναθηναϊκό) και είναι αξιοπρεπέστατος στην Football League.

Διονύσης Χιώτης

5 σαραντάρηδες που δεν φανταζόσουν ότι παίζουν ακόμα μπάλα

Ο έμπειρος τερματοφύλακας κλείνει τα 40 τον ερχόμενο Ιούνιο και όπως όλα δείχνουν θα παίξει μπάλα για τουλάχιστον άλλη μια χρονιά. Ο Διονύσης Χιώτης, μετά την πολύπειρη καριέρα του σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ κατά βάση (και δυο μικρά περάσματα από Κέρκυρα και Τρίκαλα), ετοιμάζεται για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα με την φανέλα του Απόλλωνα. Δεν είναι βασικός βέβαια αλλά στο τοπ επίπεδο θέλει να σταματήσει.

Δημήτρης Γελαδάρης

5 σαραντάρηδες που δεν φανταζόσουν ότι παίζουν ακόμα μπάλα

Ένα όνομα που έχει συνδεθεί όσο λίγα με τις μικρομεσαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γελαδάρης βγάζει το ψωμί του στο τοπικό παίζοντας με την φανέλα της Δόξας Θεολόγου Θάσου, της οποίας -όπως είναι αναμενόμενο- αποτελεί τον ηγέτη. Ο Γελαδάρης που πλησιάζει αισίως τα 43 με την πλούσια καριέρα σε Ξάνθη, Ατρόμητο και… μερικές ακόμα ομάδες είναι ήδη ο σταρ του νησιού στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται εκεί.

Ηλίας Σολάκης

5 σαραντάρηδες που δεν φανταζόσουν ότι παίζουν ακόμα μπάλα

Κάποια στιγμή είχε σταματήσει την μπάλα αλλά μετά το ξανασκέφτηκε και γύρισε. Ο Ηλίας Σολάκης είναι πωρωμένος με το ποδόσφαιρο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Φλώρινα πλέον και με… καντάρια από ποδοσφαιρικές εμπειρίες να τον ακολουθούν, ο Σολάκης είναι ποδοσφαιριστής ετών… 43!