Ρονάλντο
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Τα 12 νέα κουρέματα του Ρονάλντο για το 12ο της Ρεάλ (Pics)

Άλλοι το γιορτάζουν με πάρτυ, άλλοι με διακοπές, άλλοι με τρικούβερτα γλέντια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αλλαγή κουρέματος.

Κατέκτησε το 120 κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League της Ρεάλ σκοράροντας 2 φορές στον τελικό. Έφτασε τις 4 προσωπικές κατακτήσεις. Έγινε μέσα στη χρονιά ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού. Ξεπέρασε τα 600 γκολ στην καριέρα του. Σε 13 μήνες πήρε δύο σερί Champions League, 1 Euro και 1 πρωτάθλημα Ισπανίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου αυτή τη σεζόν και έχει κάθε λόγο να το πανηγυρίζει. Εξάλλου είναι κάτι που το θέλει και το δηλώνει διαρκώς. Να θεωρείται το νούμερο 1. Μέσα και έξω από το γήπεδο. Για τον Ρονάλντο η εμφάνιση στο γήπεδο πρέπει να συνδυάζεται με την εξωτερική εμφάνιση. Το έχει αποδείξει ξανά και ξανά με τις συνεχόμενες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Σχεδόν σε κάθε νέα διοργάνωση που συμμετέχει μας παρουσιάζεται με νέο λουκ. Και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος των αλλαγών αυτών οφείλονται στα καινούρια κουρέματα του.

Κουρέματα που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως σε κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού μας πλανήτη. Από τα σχέδια που προτιμάει μέχρι τα χρώματα που διαλέγει και τις ιδιαιτερότητες του κάθε κουρέματος ο Ρονάλντο γίνεται θέμα συζήτησης. Αυτό έκανε και μετά την κατάκτηση του Champions League εναντίον της Γιουβέντους. Ένα νέο κούρεμα το οποίο αντικατέστησε το προηγούμενό του που είχε πάρει μάλλον κακές κριτικές από την πλειοψηφία των φιλάθλων. Αυτή τη φορά προτίμησε ένα κοντοκουρεμένο κεφάλι με ξυρισμένους του κροτάφους.

Τα 12 νέα κουρέματα του Ρονάλντο για το 12ο της Ρεάλ (Pics)

Αυτή ήταν όμως μόνο η αρχή αφού τα φετινά του επιτεύγματα δεν μπορούν να συμπυκνωθούν με ένα μόνο νέο κούρεμα. Ο Ρονάλντο χρωστάει έναν μεγαλύτερο πανηγυρισμό για το 12ο κύπελλο του συλλόγου του. Ένας συμβολικό πανηγυρισμό με 12 νέα κουρέματα. Γιατί αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το σύμβολο της δεκαετίας που διανύουμε για της Ρεάλ και οφείλει να την εκπροσωπεί ακόμα και στα κουρεία και τα beauty spa που συχνάζει. Μία ιερή υποχρέωση που πρέπει να έχει κάθε ποδοσφαιρικός ηγέτης που θα θέλει να τον θυμούνται για παραπάνω από ένα πράγματα όταν με το καλό αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Τρίχες θα πει κάποιος. Όχι όταν αφορά τον Πορτογάλο αρχισκόρερ και μετροσέξουαλ.

Οφείλουμε βέβαια να παραδεχτούμε ότι το αντίπαλο δέος, ο Λιονέλ Μέσι, προσπάθησε πέρυσι να τον συναγωνιστεί στον τομέα περίεργο νέο κούρεμα. Το ξανθό-πλατινέ χρώμα που διάλεξε, σε συνδυασμό με τα μούσια που άφησε, έκαναν εξαιρετική την προσπάθειά του να συναγωνιστεί τον CR7 ή κάποιο τυχαίο παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια. Ένας κούκος όμως δεν γέρνει την άνοιξη. Γιατί αυτά που κάνει στα μαλλιά του ο βραχύσωμος Αργεντινός μία φορά τα κάνει ο Κριστιάνο επί 12. Πήραν φωτιά τα ψαλίδια, οι ξυριστικές μηχανές, οι λακ και τα πινέλα βαψίματος και το Menshouse ήταν εκεί για να καταγράψει να γράφεται ιστορία.

Απολαύστε τα 12 νέα κουρέματα του Ρονάλντο στις φωτογραφίες που ακολουθούν