Μυκόνου
Βρείτε μας στο
Μπάλα

Πόσο καλά γνωρίζεις τη νέα σύνθεση της Εθνικής Μυκόνου του 2017;

Η επίσημη αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων επιστρέφει με νέα σύνθεση και για το καλοκαίρι του 2017

Το καλοκαίρι επέστρεψε. Αν μπορούμε να το πούμε αυτό. Κάποια στιγμή τουλάχιστον θα επιστρέψει. Μαζί του και η ζέστη. Η ποδοσφαιρική σεζόν έχει τελειώσει εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι παίκτες έφυγαν διακοπές στο εξωτερικό, στα χωριά τους, στην ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας τους. Κάνουν όμως όλοι διακοπές; Όχι βέβαια. Υπάρχει μία εντεκάδα που και φέτος όσο οι άλλοι διασκεδάζουν αυτοί θα λιώνει το κορμάκι της στις προπονήσεις. Η ομάδα που ενώνει όλους τους Έλληνες γύρω από την ίδια παραλία. Η ομάδα που κοντρολάρει τα κοκτέιλ και βάζει εσωτερικό φάλτσο στα μπαλάκια της ρακέτας πάνω στην καυτή άμμο. Η Εθνική Μυκόνου, που και φέτος θα μας κάνει υπερήφανους στο νησί των ανέμων. Η Εθνική που όλοι θέλουν να παίξουν αλλά λίγοι μπορούν. Η Εθνική που η ποδοσφαιρική ικανότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Τα τατουάζ, οι κοιλιακοί, το μπούστο της καλλονής που συνοδεύουν είναι αυτά που μετράνε.

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν πολλοί παίκτες την έχουν τιμήσει. Παίκτες που φέτος για κάποιον λόγο δεν έπαιζαν σε ελληνικό σύλλογο της Superleague. Κώστας Μήτρογλου, Κώστας Μανωλάς, Κώστας Σάμαρης και πολλοί άλλοι. Όχι μόνο με το όνομα Κώστας, παρότι φαίνεται να ταιριάζει σε αυτή η εθνική το ονοματάκι αυτό. Η φετινή Εθνική Μυκόνου έρχεται με νέα σύνθεση που θα συναρπάσει. Με έναν συνδυασμό νέων ταλέντων αλλά και φτασμένων βετεράνων της. Παίκτες που είτε εμφανισιακά, είτε λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας θα κολλήσουν άμεσα στον κορμό της Εθνικής Μυκόνου που προέρχεται από συλλόγους του εξωτερικού. Ένα κράμα που θα βουλιάξει το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Αμέτρητοι οι κοιλιακοί, χαρακτηριστικά καγκουροχτενίσματα, κλαρινογαμπριλίκι και χαλάρωση σε επίπεδα σκύλου που του τρίβεις την κοιλιά.

Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις την ενδεκάδα της; Πόσο σίγουρος είσαι ότι μπορείς να ξεχωρίσεις τα φετινά highlights της σεζόν του καθένα τους; Το κουίζ του Menshouse είναι εδώ για να σε τεστάρει και να σε βαθμολογήσει όπως σου αξίζει. Δεν είναι και δυσκολίας Πανελληνίων αλλά είναι εξίσου σημαντικό. Γιατί όταν το κορίτσι σου σε ρωτήσει στην παραλία «ποιος είναι αυτός με το τούμπανο που ανοίγει Πέλφε;» εσύ τι θα της απαντήσεις; «Δεν είμαι φαν της εθνικής Μυκόνου και δεν το ξέρω;». Θέλεις να πέσεις τόσο στα μάτια της;

Κουίζ για μυκονομύστες: Πόσο καλά γνωρίζεις τους παίκτες της Εθνικής Μυκόνου;