NEYMAR JR’S FIVE: Οι «Rio Antirio F.C» έζησαν το όνειρο στον Παγκόσμιο Τελικό!
Βρείτε μας στο
Μπάλα

NEYMAR JR’S FIVE: Οι «Rio Antirio F.C» έζησαν το όνειρο στον Παγκόσμιο Τελικό!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Neymar Jr υποδέχτηκε στις 7 & 8 Ιουλίου στη γενέτειρα του, στο Praia Grande της Βραζιλίας, τον Παγκόσμιο Τελικό του Neymar Jr’s Five!

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο βρέθηκαν οι καλύτερες ομάδες, από 53 διαφορετικές χώρες, έτοιμες να παίξουν μπάλα στα γήπεδα του “Instituto Projeto Neymar Jr”* και να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή! Ανάμεσα τους και η Ελληνική ομάδα, οι «Rio Antirio F.C.», που μπήκαν στα γήπεδα με ελληνικό πείσμα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Στην πρώτη φάση του Παγκόσμιου Τελικού, στα Group Stage, αντιμετώπισαν 5 δύσκολους αντιπάλους και έκαναν 3 θεαματικές νίκες, αφού νίκησαν την Ρουμανία (2-0), το Πακιστάν (5-0) και την Αυστρία (5-0), με τον Αποστόλη να δίνει τις συντριπτικές αυτές νίκες στην ομάδα του, σκοράροντας συνολικά 10 γκολ!

Η δυναμική αυτή παρουσία τους, τους εξασφάλισε μια θέση στα Knock Out του τελικού του Σαββάτου, ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες! Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Βοσνία, μια πολύ σκληρή αντίπαλος, και αποχαιρέτησαν το τουρνουά χάνοντας με 1-0. «Είναι ένα παιδικό όνειρο! Δεν θα υπήρχε κάτι καλύτερο να ζητήσουμε! Είμαστε μια παρέα και είναι υπέροχο ότι παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο Αντώνης από τους «Rio Antirio F.C» για την εμπειρία τους στον Παγκόσμιο Τελικό.

Τελικά, η φιλία και το πάθος οδήγησε την ομάδα της Ρουμανίας στο βάθρο και στέφθηκε νικήτρια μετά τον τελικό αγώνα της με την Αγγλία, έχοντας στην κερκίδα ως θεατές τον Neymar Jr και τον Gabriel Jesus!

Πριν όμως προλάβουν να τελειώσουν με τους πανηγυρισμούς τους, μπήκαν ξανά στα γήπεδα για έναν φιλικό αγώνα που θα θυμούνται για πάντα! Αντίπαλη ομάδα, αυτή τη φορά, ήταν ο Neymar Jr, ο Gabriel Jesus και ο πρώην παίχτης της Εθνικής της Γαλλίας, Djibril Cissé!

Ο Βραζιλιάνος Gabriel Jesus συνεχάρη τον Neymar Jr και την οικογένεια του για την πρωτοβουλία και το έργο τους με το “Instituto Projeto Neymar Jr”, το οποίο έχει ως σκοπό να καλυτερεύσει τις ζωές των παιδιών και των οικογενειών που ζουν στην περιοχή. «Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ και είδα από κοντά πόσο σημαντικό είναι αυτό το event για τα παιδιά, το κοινό και την πόλη», δήλωσε ο παίχτης-φαινόμενο της Manchester City.

* Λίγα λόγια για το “Instituto Projeto Neymar Jr”:

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FC Barcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

Για όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:

www.neymarjrsfive.com

www.facebook.com/neymarjrsfive

Δείτε εδώ όλα όσα έζησαν οι «Rio Antirio F.C.» στον Παγκόσμιο Τελικό:

www.redbull.com/gr/el/stories/1331861904092/