Εθνική
Βρείτε μας στο

Η επίσημη αγαπημένη κατάφερε χτες το βράδυ να αποκλείσει το φαβορί της αναμέτρησης Λιθουανία κάνοντας την πιο πειστική της εμφάνιση σε όλο το τουρνουά. Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα η Εθνική μπάσκετ κυριαρχούσε των Λιθουανών που μόνο με μικρά σερί πλησίαζαν, αλλά δεν απείλησαν σοβαρά ποτέ. Ο κόσμος έβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια του. Το ασύνδετο σύνολο που παραδόθηκε εύκολα σε Γαλλία και Φινλανδία κέρδιζε εξίσου εύκολα τον πρώτο του ομίλου που διασταυρώθηκε.

Μην ήταν οπτασία, μην ήταν αντικατοπτρισμός; Άλλοι τσιμπούσαν τον εαυτό τους να δουν αν κοιμούνται. Παίκτες που δέχτηκαν πολλή και δικαιολογημένη ως ένα σημείο κριτική ξαφνικά άρχισαν να πετούν φωτιές. Το προπονητικό τίμ που αμφισβητήθηκε όσο κανείς έδειξε να έχει διαβάσει τέλεια τη Λιθουανία. Το ότι η αντίπαλός μας έπαιζε με 1,5 πλέι μέικερ ήταν στα υπέρ μας και εκεί χτύπησε ο Μίσσας εξ αρχής. 

Πώτς γκένεν αυτό, θα ρωτούσε ο συμπαθής Πάτρικ Ογκουνσότο; Μας κορόϊδευαν τόσο καιρό τα όμορφα ματάκια μας; Και αυτό που βλέπουμε τώρα είναι η αλήθεια; Ή μήπως υπερβάλλουμε ακόμα μία φορά για τις δυνατότητές μας, λίγο πριν το κρίσιμο ματς των προημιτελικών, που τόσο μας έχει πληγώσει τα τελευταία χρόνια;

Πώς έγινε αυτή η μετάλλαξη; Μήπως φταίει η οπτική μας ικανότητα; Μήπως τα οπτικά μας νεύρα μάς παίζουν περίεργα παιχνίδια σε συνεργασία με τον εγκέφαλο; Μήπως κάνω πολλές ερωτήσεις που κανείς δεν πρόκειται να απαντήσει;

Η αλήθεια είναι ότι άλλα βλέπαμε πριν και άλλα μετά τη μεγάλη νίκη επί της μπασκετομάνας Λιθουανίας.

Πώς ακριβώς βλέπαμε την Εθνική όμως και σε τι μεταλλάχτηκε αυτή η εικόνα;

Μπήκαμε στα μάτια σας και τσεκάραμε. Δεν φαντάζεστε τι είδαμε. Αν πατήσετε όμως τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αποτυπώνουν το πριν και το μετά των όσων βλέπατε θα καταλάβετε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με τα μάτια σας.

Πατήστε με δική σας ευθύνη και μετά βουρ για τον οφθαλμίατρο.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…