Ο Παναθηναϊκός Superfoods κυρίαρχος του παιχνιδιού με τις νέες εμφανίσεις της adidas για τη σεζόν 2017/2018
Βρείτε μας στο

Η adidas δημιούργησε και παρουσιάζει τις τρεις νέες εμφανίσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την αγωνιστική περίοδο 2017/2018. Η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods θα είναι και φέτος εντυπωσιακή στο παρκέ με τις μοναδικές εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις της, αλλά και τη νέα πρωτοποριακή, κοντομάνικη εμφάνιση, ενσωματώνοντας το κορυφαίο design και τις τεχνολογίες αιχμής της adidas.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κυρίαρχος του παιχνιδιού με τις νέες εμφανίσεις της adidas για τη σεζόν 2017/2018

Σχεδιασμός adidas

Η εμφάνιση για τις εντός έδρας αναμετρήσεις είναι φυσικά πράσινη, με λευκές λεπτομέρειες στους ώμους και στα πλαϊνά της φανέλας. Μια μεγάλη υδατογραφία με το σχήμα του τριφυλλιού σε πιο ανοιχτή πράσινη απόχρωση κυριαρχεί στο κέντρο της φανέλας, για να αποτυπώσει τη δυναμική της ομάδας για τη φετινή χρονιά. Στο δεξί ώμο, βρίσκεται το λογότυπο της adidas και το κεντημένο σήμα  της ομάδας ς. Στις φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις, θα ξεχωρίζει το λευκό χρώμα της εμφάνισης του Παναθηναϊκού Superfoods, με την υδατογραφία του τριφυλλιού στο κέντρο της φανέλας να προϊδεάζει του αντιπάλους για την αποφασιστικότητα της ομάδας. Η τρίτη φετινή εμφάνιση με την πρωτοποριακή κοντομάνικη φανέλα είναι σχεδιασμένη, ώστε όλοι οι φίλαθλοι του τριφυλλιού να μπορούν να την φορούν άνετα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και να νιώθουν ότι βρίσκονται πάντα δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κυρίαρχος του παιχνιδιού με τις νέες εμφανίσεις της adidas για τη σεζόν 2017/2018

 Τεχνολογίες adidas

Οι φανέλες του Παναθηναϊκού Superfoods έχουν κατασκευαστεί από 64% ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα και ενσωματώνουν την τεχνολογία Revolution 30. Τα σορτσάκια αποτελούνται 100% από το ίδιο υλικό για άνετη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων στον αγώνα, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ελαφριά. Οι νέες εμφανίσεις της adidas ενσωματώνουν τις τεχνολογίες adizero, ClimaCool και Formotion, ώστε ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας να διαθέτει τον κορυφαίο αγωνιστικό εξοπλισμό, για τη συνέχιση της κυριαρχίας του στα παρκέ.

Οι νέες εμφανίσεις για την σεζόν 2017/2018 θα είναι διαθέσιμες στο PAO Shop στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς και online στο paoshop.gr.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της