11 παίχτες για πουλέν στο νέο Football Manager
Βρείτε μας στο
Μπάλα

11 παίχτες για πουλέν στο νέο Football Manager

Το νέο Football Manager ήρθε και παίρνουμε θέση στον καναπέ μας για να στήσουμε 11 παίχτες, 11 πιτσιρικάδες που θα σου φέρουν διακρίσεις και λεφτά στα ταμεία.

Το Football Manager 2017 κυκλοφόρησε σήμερα και ο προπονητής που κρύβεις μέσα σου βγαίνει ξανά στην επιφάνεια. Αν τον κράτησες και ποτέ στη σιωπή. Σε κάθε περίπτωση είναι η στιγμή που θα αναζητήσεις για ταλεντάκια που είτε έχουν ήδη ξεπεταχτεί είτε έχουν δείξει τρομερές προοπτικές. Οι 11 φερέλπιδες πιτσιρικάδες του ποδοσφαίρου που ακολουθούν θα γίνουν τα πουλέν σου στην προπονητική σου καριέρα. Μέχρι του χρόνου τουλάχιστον.

Πριν μπούμε στο ψητό, θέτουμε τον κανόνα: το σύστημα σου εννοείται πως είναι 4-4-1-1 ή μπορείς να το παραλλάξεις σε ένα 4-1-3-1.

Ντοναρούμα: Όλοι λένε ότι θα είναι ο επόμενος Μπουφόν. Είναι άλλωστε και συνονόματος. Φέτος ξεκίνησε με μια μεγάλη επέμβαση στο ντέρμπι με τη Γιούβε. Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν χρειάζεται συστάσεις.

Τζόναθαν Τα : Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρήκε τον δικό της Ζερόμ Μπόατενγκ, με τον Τζόναθαν Γκάο Τα να είναι ντερέκι που με το σώμα του εκτοπίζει και κερδίζει μπάλες. Δοκιμάζει τις μακρινές μπαλιές, αλλά θέλει δουλίτσα αρκετή εκεί.

Αντρέας Κρίστενσεν : Δανεικός στην Γκλάντμπαχ από την Τσέλσι, ο Κρίστενσεν δένει άψογα με τον Τα μιας και είναι μεν σε κοντινό μπόι, αλλά πιο ντελικάτος. Το κακό είναι ότι δεν χρησιμοποιεί αριστερό ιδιαίτερα.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Φέλιξ Πάσλακ : Μόλις 18 Μαΐων, αλλά ένα πολλά υποσχόμενο δεξί μπακ, από μια χώρα που έχει παράδοση την τελευταία δεκαετία. Ο Γερμανός της Μπορούσια είναι το φουλ μπακ που αναζητάς, χωρίς να καταξοδευτείς. Δεν κάνει τρελές κούρσες προς την επίθεση, με την έννοια ότι πηγαίνει στη σιγουριά της πίσω πάσας παρά της σέντρας. Αλλά έτσι θες το δεξί σου μπακ.

Άλεξ Γκριμάλδο : Παιδί της Μασία, ο αριστεροπόδαρος μπακ παίζει στη Μπενφίκα για να πάρει τις κατάλληλες βάσεις. Θυμίζει λίγο Κοεντράο, αλλά με περισσότερη ακρίβεια στις σέντρες και πιο τρεχαντήρι. Συμπληρωματικός ως προς το δεξί μπακ, μιας και είναι περισσότερο βιρτουόζος.

Σουάτ Σερντάρ : Το φιντάνι της Μάιντζ είναι κλασσικός κόφτης, με δύναμη και θέληση να βάλει τα πόδια του στη φωτιά.

Ρίτσεντλι Μπαζέρ : Ο 19χρονος του Άγιαξ είναι το 8αρι που θες. Με πνευμόνια, με ανεβάσματα και μπαλιές με potential. Α, και καλά τεχνικά σουτ.

Άντε Κόριτς : Το δεκαράκι που θα τροφοδοτεί τους επιθετικούς σου. Αν έχει μπροστά του ένα κίλερ θα σου βγάζει διψήφιο αριθμό ασίστ. Έχει και στυλ χτυπημάτων στα φάουλ που αν δουλευτεί γίνεται «πιρλικός».

Μάλκομ Ολιβέιρα ή Εμρέ Μορ: Μπορντό ή Μπορούσια Ντόρντμουντ; Ό,τι και να διαλέξεις θα πάρεις κάτι καλό. Ο Μορ είναι περισσότερο τεχνίτης με καλύτερη ακρίβεια στις μπαλιές. Ο Μάλκομ πηγαίνει στο ένας με έναν ποντάροντας στην ταχύτητα του, θυμίζοντας λίγο Ματουιντί.

Άλεξ Ιγουόμπι : Το νέο πρότζεκτ του Αρσέν Βενγκέρ, το επόμενο αστέρι της Νιγηρίας. Θα σου κάνει όργια από τις πλευρές, αφού μπορεί να παίξει το ίδιο καλά αριστερά και δεξιά. Είναι δεξιοπόδαρος οπότε θα τον βάλεις δεξιά, γιατί δεν γουστάρεις αυτή την κατάσταση με τα αντίθετα πόδια. Είσαι κλασσικός.

Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ή Αντρέ Σίλβα : Ένας από τους λόγους που έφυγε ο Ντε Μπουρ από την Ίντερ ήταν και ο Gabigol, που τον λένε νέο Νεϊμάρ. Στο FM πάντως μπορεί να δικαιώσει τον τίτλο υπό τις οδηγίες σου σε μια θέση επιτεθετικού, δεύτερου επιθετικού ή πλάγιου επιθετικού. Είναι ο παίχτης που βγαίνει να ζητήσει μπάλα και θέλει πρόσωπο στο τέρμα. Από την άλλη, το «τάνκερ» της Πόρτο που το καλοβλέπει η Γιουνάιτεντ είναι το διαμάντι που θα χτίσεις στο δικό σου σύστημα και μετά θα το μοσχοπουλήσεις. Παίζει καλύτερα με πλάτη και έχει κεφαλιές μπομπόνια.

Πηγή: Mirror.uk