Πού θα πήγαινε η μπάλα αν 5 παίκτες της Superleague δοκίμαζαν το ψαλίδι του Κριστιάνο (Pics)
Βρείτε μας στο

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στη Γιουβέντους με ανάποδο ψαλίδι ή bicycle kick, ή ανάποδο βολέ ή όπως αλλιώς θέλει κανένας να το πει, ήταν ένα ποδοσφαιρικό αριστούργημα. Ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουν σημειωθεί στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η τεράστια κλάση του Πορτογάλου δε χρειαζόταν αυτό το γκολ για να επιβεβαιωθεί, απλά αυτό το γκολ ήταν άλλο ένα κερασάκι σε μία μεγάλη τούρτα ενός ώριμου πλέον παίκτη.

Δεν ήταν το πρώτο τέτοιο γκολ που είδαμε στη ζωή μας, εκτός αν ήμαστε 19χρονη wannabe μοντέλα που πήγε τις προάλλες πρώτη φορά γήπεδο και χαρακτηρίστηκε από τον δημοσιογράφο που ήταν στην περιγραφή ως «όμορφη παρουσία στις εξέδρες», όταν την έπιασε η κάμερα με ένα αρχοντικό ζουμ ιν.

Έχουμε ξαναδεί παρόμοιας δυσκολίας, στην εκτέλεση, και ομορφιάς, σε όλη την κίνηση, γκολ ακόμα και από τον Γιώργο Σκούφαλη. Δεν διεκδικεί Όσκαρ πρωτότυπου γκολ αλλά μπαίνει αυτόματα στο μυαλό μας αυτό το μικρόβιο που λέγεται σύγκριση. Και ακόμα χειρότερα το μικρόβιο της σύγκρισης, το οποίο προέρχεται από μία εικασία και όχι ένα χειροπιαστό γεγονός.

Πάνω σε αυτή την εικασία, πάνω σε αυτή την υπόθεση πατήσαμε και φτιάξαμε 5 πιθανές εκτελέσεις του ίδιου ανάποδου ψαλιδιού, αυτή τη φορά όμως εκτελεσμένο από 5 κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Superleague. Ένα εξίσου κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Το ανάποδο του Ρονάλντο πήγε εκεί που ήθελε, στο σημείο που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο τερματοφύλακας;

Πού θα πήγαιναν όμως τα 5 ανάποδα των 5 σταρ της Superleague;

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»