4 θεϊκά πανό οπαδών που πίκαραν με χιούμορ τους αντιπάλους
Βρείτε μας στο
EXTRAS

4 θεϊκά πανό οπαδών που πίκαραν με χιούμορ τους αντιπάλους

Έλα, παραδέξου το, (ακόμα κι αν αναφέρονταν στη δική σου ομάδα) ήταν πετυχημένα…

Όταν θέλουν, οι Έλληνες οπαδοί έχουν χιούμορ. Σύμφωνοι, το πρόβλημα είναι ότι δεν… θέλουν συχνά, αλλά όταν αυτό συμβαίνει, πρέπει να το λέμε. Να το χαιρόμαστε. Και -γιατί όχι- να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μας γίνει συνήθεια.

Τα κατά καιρούς τρολαρίσματα των οπαδών μας κάνουν να ν’ αναρωτιόμαστε πόσο καλύτερα θα ήταν όλα (και πόσο περισσότερο θα το φχαριστιόμασταν) αν οι μάχες των οπαδών περιορίζονταν στον χαβαλέ.

Γι’ αυτό και εμείς θυμόμαστε μερικά από τα πιο εμπνευσμένα πανό που σηκώθηκαν στο παρελθόν στα ελληνικά γήπεδα:

Με μηνύματα που δεν προκαλούσαν τη βία. Πίκαραν με χιούμορ τους απέναντι. Και σ’ έκαναν να σκάσεις χαμόγελο ακόμα κι αν αφορούσαν τη δική σου ομάδα ή τους συνοπαδούς σου.

Όπως τα εξής:

«Μια πόλη, μια ομάδα, μια τζατζίκι, μια πατάτες»

Η πιο κλασική περίπτωση. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όταν προσπαθείς να σκεφτείς πανό που να συνδύασε τρολάρισμα και καλό χιούμορ. Με αφορμή λοιπόν το μότο των ΠΑΟΚτσήδων «μια πόλη, μια ομάδα» (το οποίο αποτέλεσε και τίτλο αφιερώματος της NOVA στον «δικέφαλο του Βορρά») οι οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν ρέστα: Μετατρέποντας την αγαπημένη φράση των αντιπάλων σε -φοβερά εύστοχη, είναι η αλήθεια- παραγγελία ταβέρνας.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

4 θεϊκά πανό οπαδών που πίκαραν με χιούμορ τους αντιπάλους

«Ήσε στω μειαλλώ (;;) κάτει αννωρτώγραφω»

Σε ανταλλαγή μηνυμάτων για οπαδικά ξυλίκια και το ποιος έχει «τρέξει» τον άλλον περισσότερο οι οπαδοί του Ολυμπιακού σηκώνουν πανό με ορθογραφικό λάθος. Γράφουν τον Ευαγγελισμό με «β». Και όπως είναι εύλογο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν χάνουν την ευκαιρία. Επικαλούνται το γνωστό ερυθρόλευκο σύνθημα «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» και το γράφουν με τέτοιο τρόπο που και τα ίδια τα γράμματα θα ήθελαν να την κοπανήσουν το ένα δίπλα από τ’ άλλο.

4 θεϊκά πανό οπαδών που πίκαραν με χιούμορ τους αντιπάλους

«Η μεγαλύτερη μετακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα»

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν μπουχτίσει. Ακούν τους μισητούς φίλους του Άρη να τους ζαλίζουν με την (όντως εντυπωσιακή) κάθοδό τους στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Όταν έρχεται λοιπόν η δική τους ώρα να κατέβουν στο ΟΑΚΑ, φροντίζουν ν’ απαντήσουν: Παραφράζοντας με κυνικά… ειλικρινή τρόπο  τη χιλιοπαιγμένη στ’ αυτιά τους φράση «η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Ελλάδα».

4 θεϊκά πανό οπαδών που πίκαραν με χιούμορ τους αντιπάλους

 

«Τέσσερα χρόνια λείψαμε, σκατά τα κάνατε»

Κερδίζοντας με λίγες αντιρρήσεις τον τίτλο των πιο χαβαλέδων οπαδών (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα πανό τους) οι «γριές» έχουν προσφέρει ένα ακόμα αριστούργημα. Ένα ακόμα ξέσπασμα απ’ αυτά που τους έχουν κάνει αγαπητούς στα μάτια των ουδέτερων. Απευθυνόμενοι λοιπόν στους οπαδούς όλων των ομάδων μετά την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερη… πρόοδος στο διάστημα της απουσίας τους.

4 θεϊκά πανό οπαδών που πίκαραν με χιούμορ τους αντιπάλους