5 δηλώσεις πολιτικών αν ήταν ποδοσφαιράνθρωποι
Βρείτε μας στο
Μπάλα

5 δηλώσεις πολιτικών αν ήταν ποδοσφαιράνθρωποι

Τι θα έλεγαν πέντε πολιτικοί της σημερινής εποχής αν ήταν ποδοσφαιριστές, προπονητές ή παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Οι αναμενόμενες και λίγο κλισέ δηλώσεις θα ήταν «σημασία έχει να κερδίζει το κόμμα και όχι να βγαίνω εγώ πρώτος σε ψήφους», «κοιτάμε το κάθε Eurogroup ξεχωριστά», «να κάνουν επενδύσεις και να φτιάξουν κινήματα να κερδίζουν και το ΔΝΤ», «αφιερώνουμε αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης στα κομματόσκυλά μας που μας στήριζαν όλη τη χρονιά» κτλ.

Αν όμως θέλαμε τους 5 πολιτικούς να κάνουν πιο ξεχωριστές, σπάνιες ή πιο σκληρές ποδοσφαιρικές δηλώσεις, αυτές θα πήγαιναν κάπως έτσι:

tsakalotos-banner

O Ευκλείδης Τσακαλώτος για τις συνεχόμενες αναβολές στα Eurogroup:

Nαι ναι ναι… εμείς γιατί… κοίταξε στην έδρ.. αρχή, ούτε… ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει αυτό τοοο Γιούρογκρουπ. Αλλά ύστερα μό-μόλις είπαμε με ότι αυτό εμείς δε κά… θέλαμε, αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι λέ… λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέ..νέος θεσμός για να οριστεί για να.. για να.. αφού ξαναγίνει πάλι το Γιούρογκρουπ. Εμάς δε μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα κά…ορίσει πάλι αυτοί, ο Ντάισεμπλουμ.

Δημοσιογράφος: Έτσι λοιπόν, ότι η ελληνική πλευρά στην αρχή ήθελε, αλλά από την πρώτη άρνηση του Σόιμπλε…

Τσακαλώτος: Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε… είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το Γιούρογκρουπ, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ.. εεε… δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν…εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ’ όλα αυτά κι είπαμε να γα..γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ECOFIN. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!

loverdos-banner

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

O Αντρέας Λοβέρδος μαινόμενος μετά από την άρνηση του προέδρου της Βουλής να του δώσει τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στον Κατρούγκαλο:

Σήμερα αήζω τρία λόγος πρέπει να πάρει ΠΑΣΟΚ, αφν το ντως μας το λόγο, το έτσι λόγκο το ΣΥΡΙΖΑ, ντεν ήτανε λόγκο το ντώσει λόγο, χμφφ τελευταίο λεπτό ντώσει λόγο, εγκώ ντεν ντώσμε λόγο το ε το πρόεδρος τησβουλής. Πώς γένιν αυτό;

kamenos-banner

Ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο διάλυσης των ΑΝΕΛ σε περίπτωση που δεν μπούνε στην επόμενη Βουλή:

Από τώρα και ύστερααα… τους Ανεξάρτητους Έλληνες… τους αφήνω στα χέρια της Βασίλισσας να ξέρετε. Αύριο γιορτάζει η Παναγιά. Θα τους αφήσω στα χέρια της. Βέβαια μερικοί θα αρχίσουν τώρα θα πουν, τι θα κάνει αυτός θα κάθεται; Εντάξει, αυτό δεν ξέρω ποιος μπορεί να το πει. Και γιατί να το πει; Θα δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί για το κόμμα. Αλλά θα το αφήσω εκεί. Και επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτή πιστεύω ότι στις επόμενες εκλογές θα είμαστε καλά.

Λίγους μήνες μετά οι ΑΝΕΛ ξαναμπαίνουν στη Βουλή την τελευταία στιγμή:

Δώρο της Μπαναγιάς. Και σήμερα πρέπει να την ευχαριστήσουμε την Παναγιά γιατί έβαλε το χεράκι της και έγιναν όλα αυτά. Κοιτάξτε εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Μπαναγιά. Δεν έχω κάνα πρόβλημα για να γνωρίζετε…

koulis-banner

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και τις κατηγορίες ότι υπήρξε νοθεία σε κάποια εκλογικά κέντρα:

Λοιπόν κοιτάξτε, επειδή σήμερα ειπώθηκαν πάρα πολλά, εγώ έχω να πω το εξής. Ότι, η υποδοχή των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στα εκλογικά κέντρα ήταν υποδειγματική. Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν παρών, σύμφωνα με τους ίδιους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Διδάξαμε αρχές… ήθη και δείξαμε ότι είμαστε υπεράνω και έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για τη βία μέσα στο Κοινοβούλιο. Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στα εκλογικά κέντρα χωρίς κανένα πρόβλημα, ήμουν και εγώ παρών εκεί και ειλικρινά πιστεύω ότι η ελληνική πολιτική σήμερα κέρδισε από αυτήν την υποδοχή.

Μετά στην εκλογική διαδικασία είδαμε ψήφους, κάλπες και από εκεί και πέρα όταν τελείωσαν οι εκλογές εγώ κατέβηκα στα γραφεία μας να συγχαρώ τους ψηφοφόρους μας. Δεν έχω δει ψηφοφόρους μας να χτυπούν ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν τα δω αργότερα ή αύριο στο βίντεο τα καταδικάζω. Αλλά πρέπει να μάθουμε σε αυτόν τον τόπο όταν ένα κόμμα σαν τη Νέα Δημοκρατία αξίζει να είναι κυβέρνηση όλοι μας να έχουμε να πούμε μια καλή κουβέντα. Και όχι να ψάχνουμε δικαιολογίες.

Εγώ αυτά έχω να σας πω και επίσης εκτός από τη βία στη Βουλή έχουμε κάνει μια προσπάθεια με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Οπότε ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του κάθε Δευτέρα στη σχολή του να πηγαίνει χαρούμενο, έχοντας αυτοπεποίθηση και αγάπη για την πολιτική. Και πιστεύω ότι τα παιδιά των νεοδημοκρατών και αυτοπεποίθηση έχουν και χαρά έχουν κάθε Δευτέρα που πηγαίνουν στις συνελεύσεις των σχολών τους.

Οπότε όσο πιο πολλά παιδιά γίνουν νεοδημοκράτες τόσο πιο χαρούμενα θα είναι. Σασεφχαριστώ.

polakis-banner

Ο Παύλος Πολάκης πριν τη ψήφο εμπιστοσύνης:

Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Το θέμα είναι ότι ψηφίσαμε, συνεχίζουμε, καλή χρονιά. Την πολιτική σκηνή είτε θέλουν κάποιοι είτε δε θέλουν θα τη φτιάξουμε, Η ώρα τους πλησιάζει. Λίγα ψωμιά τους μείνανε, όσοι αγαπάνε την πολιτική και θέλουν καθαρούς πολιτικούς εμείς είμαστε μαζί τους. Οι πονηροί, που τους ξέρει πια όλη η Ελλάδα, αυτοί που την έχουν σκοτώσει τα τελευταία χρόνια, ήρθε η ώρα τους και θα τελειώσουμε. Είτε το θέλουνε, είτε δεν το θέλουνε. Δεν μπορεί τη Βουλή να την διοικούνε νεκροκεφαλές. Νεκροκεφαλές και γκρανκάσες.  Έτσι είναι.

Ο Παύλος Πολάκης μετά την αρνητική ψήφο εμπιστοσύνης του Κώστα Ζουράρι:

Αρχ#δ# τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στην ίδια ψηφοφορία ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Βαξεβάνης ότι είσαι κολλητός του Μπόμπολα και ψηφίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το γιλέκο. Θα σε γ@μή$ω γ@μώ τη συμμορία σας. Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας.