Ούτε στα πιο δημοφιλή νησιά: Στην παραλία - όνειρο που φτάνεις με 10€ βενζίνη δεν καταλαβαίνεις καύσωνα (Pics)
Βρείτε μας στο

«Παραλία-διαμάντι» τη χαρακτηρίζουν οι χρήστες του Tripadvisor και δεν υπερβάλλουν ούτε στο ελάχιστο.

Όποιος έχει κολυμπήσει στα δροσερά νερά του Χερόμυλου Ευβοίας ξέρει καλά πως πρόκειται για μέρος που δεν βρίσκεις εύκολα ούτε στα πιο δημοφιλή νησιά μας, καθώς συνδυάζει την οργάνωση με την ηρεμία, το λευκό βότσαλο με την χρυσή άμμο, και την κοντινή απόσταση με την αίσθηση νησιού.

Ειλικρινά, τι άλλο να ζητήσεις εν μέσω πανδημίας;

Δεν είναι ψέμα πως πολλοί από εμάς βγάλαμε εντελώς από τα σχέδιά μας το ταξίδι σε κάποιο νησί, προκειμένου να αποφύγουμε τον συνωστισμό στα πλοία.

Ούτε στα πιο δημοφιλή νησιά: Στην παραλία - όνειρο που φτάνεις με 10€ βενζίνη δεν καταλαβαίνεις καύσωνα (Pics)

Youtube / Panagiotis Roubis

Αυτό, όμως, δεν θα μπορούσε να σημαίνει πως θα απαρνηθούμε τις παραλίες, τους δροσερούς χυμούς και τα μπάνια μας. Και κάπως έτσι ξεκινά η αναζήτηση προορισμών στους οποίους μπορεί κανείς να φτάσει με την ασφάλεια του αυτοκινήτου του, με τον εντυπωσιακής ομορφιάς Χερόμυλο να φιγουράρει στην κορυφή των δελεαστικών επιλογών για τους Αθηναίους.

140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s

Πρόκειται για παραλία με θέα στο καταγάλανο Αιγαίο, μόλις μια ώρα από τη Χαλκίδα και 5 χιλιόμετρα από το χωριό των Αγίων Αποστόλων στη Νότια Εύβοια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Making Memories (@dimitris_assaf) στις

Ανήκει στις ωραιότερες παραλίες της Εύβοιας και αν και απομονωμένη, το κοινό της δεν το χάνει ποτέ. Τα νερά είναι καταγάλανα, αλλά δεν θα πρέπει να σας ξεγελάσουν: Αν και μοιάζουν ειδυλλιακά για παιδιά, βαθαίνουν πολύ απότομα γι’ αυτό καλό θα ήταν τα παιδιά να βρίσκονται υπό την επίβλεψή σας κάθε λεπτό.

Στα highlights του Χερόμυλου είναι και η φυσική σκιά από τα επιβλητικά δέντρα τριγύρω, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο χώρος είναι άπλετος λόγω της απαγόρευσης κάμπινγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Mourtikas (@spirosmourtikas) στις

Αν και υπάρχει καντίνα, η είσοδος είναι (ακόμα!) ελεύθερη, γεγονός που σημαίνει πως το μόνο που θα κληθεί κανείς να πληρώσει είναι ο καφές ή ο χυμός που θα παραγγείλεις. Μην περιμένεις πολυτέλειες, παρά μόνο τα βασικά. Δεν πρόκειται, πάντως, να σου λείψει κάτι.

Σε κοντινή απόσταση θα βρεις πολλά ταβερνάκια για φρέσκο ψάρι και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου αλλά και καφέ για μια στάση.

Ούτε στα πιο δημοφιλή νησιά: Στην παραλία - όνειρο που φτάνεις με 10€ βενζίνη δεν καταλαβαίνεις καύσωνα (Pics)

Youtube / Panagiotis Roubis

Είτε για μονοήμερη, είτε για τριημεράκι διακοπών, τον Χερόμυλο αξίζει να τον έχεις στο μυαλό σου, δε νομίζεις;