60€ πήγαινε-έλα: Η ομορφότερη αμμόγλωσσα της Ελλάδας με τη χρυσή άμμο και τα καταγάλανα νερά
Βρείτε μας στο

Ποιος είπε ότι για να χορτάσεις ελληνικό καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα νησιά Αιγαίου και Ιονίου;

Η Χρυσή Ακτή -γνωστή απλά και ως Γρεγολίμανο- είναι η τρανή απόδειξη πως οι πιο απολαυστικές διακοπές εν έτει 2020 και εν μέσω πανδημίας δεν είναι αδύνατο να λάβουν χώρα χωρίς καν να μπεις σε πλοίο!

Το μόνο που θα χρειαστείς, καλή παρέα, αυτοκίνητο και 30€ βενζίνη μέχρι να φτάσεις στον Άγιο Γεώργιο στη Λιχάδα και να χαζέψεις την ομορφιά της ομορφότερης αμμόγλωσσας της Ελλάδας. Δίχως ίχνος υπερβολής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrien Buttier (@adrienbtr.photo) στις

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες παραλίες της Εύβοιας με φανατικούς θαυμαστές που όμως -ευτυχώς!- δεν έχει λάβει την αναγνώριση που της αξίζει.

Το Γρεγολίμανο με τη χρυσή του άμμο και τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά, βλέπεις, αν και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, θεωρείται μέχρι σήμερα «κρυφός Παράδεισος» που οι πιο… ψαγμένοι Αθηναίοι επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία, μιας και το κόστος του ταξιδιού είναι μικρό και η οργανωμένη παραλία εντελώς δωρεάν!

H διαδρομή από Αθήνα είναι περίπου τρεις ώρες και 20 λεπτά, ενώ οι τιμές στην περιοχή σε ό,τι αφορά στη διαμονή και το φαγητό είναι κάτι περισσότερο από δελεαστικές.

60€ πήγαινε-έλα: Η ομορφότερη αμμόγλωσσα της Ελλάδας με τη χρυσή άμμο και τα καταγάλανα νερά

Γρεγολίμανο / Tripadvisor

Το πρώτο σχόλιο που θα βγει από το στόμα κάποιου που την επισκέπτεται για πρώτη φορά είναι πάντα το ίδιο: «Το μέρος δίνει την αίσθηση εξωτικού προορισμού». Και πράγματι, ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juu (@juu_travels) στις

Η παραλία βρίσκεται στη σκιά των πεύκων, με την ολόχρυσή της άμμο να δίνει την αίσθηση νησιού στην άλλη άκρη του κόσμου. Κοιτώντας κανείς από ψηλά, αντικρύζει μια καταπράσινη όαση που καταλήγει σε καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά από τα οποία δεν θα σου κάνει καρδιά να βγεις.

Αυτό που επιβάλλεται να γνωρίζεις είναι πως αν αγαπάς την ηρεμία καλό θα ήταν να αποφύγεις το μπάνιο στο Γρεγολίμανο μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς… το προτιμούν πολλοί αυτό το διήμερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samia Larnaout (@samialarnaout) στις

Τις καθημερινές η παραλία είναι στα καλύτερά της, χωρίς πολλή φασαρία, φωνές και εντάσεις, με τους μοναχικούς τύπους να απολαμβάνουν τις βουτιές τους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐒𝐭𝐚𝐦𝐚𝐭𝐞𝐥𝐨𝐮 𝐀𝐬𝐢𝐦𝐢𝐧𝐚 (@iamasiminastamatelou) στις

Bonus: To Γρεγολίμανο ενδείκνυται και για μικρά παιδιά, καθώς η αμμουδιά του θεωρείται ιδανική για παιχνίδια στην άμμο.

Πείτε μας, ειλικρινά: Τι άλλο να ζητήσουμε φέτος;