420 ευρώ για 7 μέρες: 2 νησιά -λαχεία για χαλαρές διακοπές τον Αύγουστο χωρίς να σου λείψει τίποτα (Pics)
Βρείτε μας στο

Ο Ιούλιος μας αφήνει σιγά σιγά και όλοι ετοιμάζονται για τις διακοπές του Αυγούστου. Φέτος που η μετάλλαξη Δέλτα θερίζει και τα οικονομικά μας είναι λίγο χειρότερα από τα αισθηματικά μας, επιβάλλεται να επιλέξουμε προορισμούς χωρίς συνωστισμό που με ένα μπάτζετ εκεί γύρω στα 60 ευρώ την ημέρα μπορείς να περάσεις όμορφα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία.

Οι προορισμοί που πληρούν τις προδιαγραφές και με το παραπάνω, εκτός από πανέμορφα, οικονομικά μέρη, είχαν επιλεχθεί (ασφαλώς όχι τυχαία) ως τα χρυσά outsider της Ελλάδας εν μέσω πανδημίας κι απ’ το insider.com διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας.

Μέρη πανέμορφα μεν, λιγότερο τουριστικά δε σε σχέση με τα «μεγαθήρια» Μύκονο και Σαντορίνη είχαν την τιμητική τους, με τέσσερα εξ’ αυτών να θεωρούνται τα ασφαλέστερα όλων για τις διακοπές μας εν μέσω πανδημίας, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας να λάβουν χώρα με προτεραιότητα αποκλειστικά και μόνο την ασφάλειά μας.

Το άρθρο υπέγραφε η ελληνικής καταγωγής ρεπόρτερ, Konstantina Pyrnokoki, η οποία μας καλούσε να προτιμήσουμε τους λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς προκειμένου να γλιτώσουμε τον συνωστισμό:

«Είμαι Ελληνίδα και αν κι εσείς προσπαθείτε να αποφύγετε τους τουρίστες, οι ελληνικοί προορισμοί που δεν πιάνει το μάτι σας, οι οποίοι προσελκύουν λιγότερο κόσμο, πιθανότατα είναι καλύτερη επιλογή από τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ποιοι είναι όμως οι προορισμοί που συνδυάζουν την ασφάλεια με τις καλές τιμές;

Κύθηρα

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το νησί – όνειρο; Το νησί της Αφροδίτης και του Έρωτα με τις μαγευτικές παραλίες και τα ειδυλλιακά νερά που σε κάνουν να ξεχνάς τα πάντα από την πρώτη βουτιά ήταν, είναι και θα είναι το must του καλοκαιριού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kythera… Get The Feeling! (@kythera.gr) στις

Απίστευτη θέα, εξωτικά τοπία και το παραδοσιακό στοιχείο να δίνει αυτό το κάτι παραπάνω στην όλη αίσθηση μαγείας, αποτελούν δικαίως μια άψογη επιλογή. Αν αγαπάς τα κρυστάλλινα νερά, τις σπηλιές και τους δροσερούς καταρράκτες μην το σκέφτεσαι…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kythera… Get The Feeling! (@kythera.gr) στις

«Βραχώδεις παραλίες, πευκοδάση, καταρράκτες, σπηλιές, μονοπάτια για πεζοπορία και εντυπωσιακοί αρχαιολογικοί χώροι δημιουργούν το όσο ιδιαίτερο πορτραίτο των Κυθήρων», γράφει η δημοσιογράφος.

Φολέγανδρος

Οι πανέμορφες παραλίες της και η ερωτεύσιμη Χώρα, την καθιστούν ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Folegandros Island (@folegandros_island) στις

Το γεγονός πως μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από ήπια τουριστική ανάπτυξη μας κάνει να καταλαβαίνουμε το γιατί θεωρείται top προορισμός το δύσκολο αυτό καλοκαίρι που έχουμε χορτάσει… περιορισμούς και ανησυχία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Laitsa 🦊 (@laitsaki) στις

Η όμορφη Φολέγανδρος παρουσιάζεται ως νησί με μποέμ διάθεση και ύφος αλλά και εκπληκτικό φαγητό! Δεν  θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Folegandros Island (@folegandros_island) στις

Σύβοτα και Πάργα

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ηπειρωτική Ριβιέρα!

Ο παραθαλάσσιος οικισμός Σύβοτα απόλυτα παραδοσιακού χαρακτήρα αποθεώνεται ως ένας από τους πλέον εξωτικούς της Ελλάδας με φανατικούς θαυμαστές εκ Χόλιγουντ.

Η γραφική Πάργα από τη μεριά της, έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Με θέα στο Ιόνιο, γεμάτη λουλούδια και εκπληκτικές ελληνικές γεύσεις, κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος γι’ αυτό… απολαύστε τη ανόθευτη όσο είναι καιρός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parga Beach Resort (@pargabeachresort) στις

Μήπως μετά από αυτό πήρες μια ιδέα για τις διακοπές Αυγούστου – Σεπτεμβρίου; Αν στις εφετινές διακοπές σου θες ασφάλεια, βουτιές, φαγητό και χαλάρωση, τότε κύκλωσε τα 2 νησιά και τους άλλους 2 προορισμούς. Αν δεν σε απασχολούν η βραδινή έξοδος και τα club, τότε με λίγο ψάξιμο και με ένα μπάτζετ 60 ευρώ την ημέρα, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις και σε δωμάτιο και σε φαγητό. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;