Την ξέχασε ο χρόνος και αποθεώνεται: Είναι αυτή η ωραιότερη «άγνωστη» παραλία της Ελλάδας; (Pics)
Βρείτε μας στο
Covid Free διακοπές 2020

Την ξέχασε ο χρόνος και αποθεώνεται: Είναι αυτή η ωραιότερη «άγνωστη» παραλία της Ελλάδας; (Pics)

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε καμία άλλη, η παραλία αυτή είναι σκέτο όνειρο.
Κέλλυ Θάνου

Αν ρωτούσαν δέκα διαφορετικούς Έλληνες ποια θεωρούν την ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, πιθανότατα θα έπεφταν στο τραπέζι δέκα διαφορετικές απόψεις. Θα συνέβαινε όμως το ίδιο αν η ερώτηση γινόταν λίγο πιο… συγκεκριμένη και ρωτούσαμε ποια είναι η πιο ωραία παραλία των Σποράδων;

Μπορεί τη δόξα να την έχει κλέψει η πανέμορφη -ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;- Σκιάθος, η Αλόννησος όμως έχει ένα «κρυφό» διαμαντάκι για ψαγμένους ταξιδιώτες που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα must-visit καλοκαιρινά hotspots.

Τι κι αν παραμένει άγνωστη για μεγάλο μέρος του κοινού; Το Κοκκινόκαστρο ήρθε η ώρα να αναγνωριστεί…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Mitsis (@dmtrsmts) στις

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού που όμως παραμένει ανέγγιχτη και άγρια όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι κάθε τέτοιο μέρος. Στη σκιά των πεύκων, με την κατακόκκινη άμμο της και φόντο επιβλητικά, επίσης κόκκινα, πελώρια βράχια θυμίζει περισσότερο σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας παρά προσβάσιμη σε όλους μας ακτή.

Κόντρα στην άγρια ομορφιά της, είναι γεμάτη άμμο μέσα και έξω απ’ το νερό, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στο μπες – βγες. Κάτι που βέβαια μικρή σημασία έχει, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να σπεύσεις να κολυμπήσεις στα θεσπέσια, δροσερά νερά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleni (@eleni_agallou_colorist) στις


Και δώσε βάση στη λέξη «δροσερά», γιατί στο Κοκκινόκαστρο ακόμα και με 40℃… δεν σκας ποτέ! Και δεν είναι ψέμα πως ελάχιστος χρόνος μένει για ηλιοθεραπεία, καθώς τα νερά είναι τόσο διαυγή και καθαρά που… δεν σου κάνει καρδιά να βγεις.

Η παραλία έχει ένα beach bar για τα απαραίτητα, στην περίπτωση που ανήκεις στους λάτρεις της οργάνωσης. Υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης ομπρέλας και ξαπλώστρας σε πολύ καλή τιμή, ωστόσο το ιδανικό θα ήταν να σπεύσεις να κολυμπήσεις νωρίς το πρωί προκειμένου να προλάβεις μια θέση κάτω από τη σκιά και το άρωμα των πεύκων.

Την ξέχασε ο χρόνος και αποθεώνεται: Είναι αυτή η ωραιότερη «άγνωστη» παραλία της Ελλάδας; (Pics)

Κοκκινόκαστρο / Tripadvisor

Στο Κοκκινόκαστρο θα βρεις κυρίως οικογένειες, ζευγάρια που αποζητούν την απομόνωση αλλά και λάτρεις του snorkeling που δεν ξεκολλούν από τον βυθό.

Όσοι γνωρίζουν, λένε πως οι υποβρύχιες εικόνες είναι συγκλονιστικές, φήμη που έχει ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Καραγιώργος Κωνσταντίνος (@konkar256) στις

Τα ευχάριστα νέα είναι πως η Αλόννησος παραμένει ένας από τους ασφαλέστερους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς με ένα μόλις κρούσμα κορωνοϊού τις τελευταίες ώρες κι αυτό… ερχόμενο από Ιταλία. Τα κατάλληλα μέτρα λήφθηκαν και οι ντόπιοι επέστρεψαν στις βουτιές τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Skafidas (@skaf_face) στις

Αν είσαι από τους τ0λμηρούς που δεν φοβούνται το ταξίδι με το πλοίο και επιθυμείς να απολαύσεις τις διακοπές σου σε ένα νησί που μυρίζει παράδοση, τώρα ξέρεις…