Το καλοκαίρι τώρα αρχίζει: Το χωριό που αποκαλείται «νησί» είναι τέλειο για κοντινές διακοπές της τελευταίας στιγμής (Pics)
Βρείτε μας στο

Για τους περισσότερους το καλοκαίρι έχει ήδη τελειώσει. Αν δεν έχουν επιστρέψει ήδη στη βάση τους, τότε σίγουρα περνούν τις τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς πριν την επιστροφή στην…κόλαση της πόλης.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι λίγο πιο ψαγμένοι που ετοιμάζονται τώρα να κάνουν τις διακοπές τους. Την ώρα που οι άλλοι θα γυρίζουν εκείνοι θα πηγαίνουν. Είναι αυτοί που ψάχνουν ένα μέρος για τις διακοπές της τελευταίας (κυριολεκτικά) στιγμής.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ή αν έχετε επιστρέψει από τις διακοπές σας, αλλά αναζητάτε έναν κοντινό προορισμό για μια απόδραση-εξπρές τότε σας έχουμε τη λύση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raches Fthiotidas (@raches_fthiotidas) στις

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Πρόκειται για έναν επίγειο Παράδεισο, που δεν θα βρείτε σε καμία λίστα, αλλά είναι το τέλειο μέρος για διακοπές αυτή την περίοδο. Αν δεν έχετε ακούσει για τις Ράχες, το υπέροχο χωριό της Φθιώτιδας με τους 1000 περίπου κατοίκους, τότε δεν ξέρετε τι χάνετε.

Μια πανέμορφη, γραφική τοποθεσία 35 χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία η οποία θυμίζει νησί. Όταν φτάνεις στις Ράχες πιστεύεις ότι βρίσκεται σε νησί του Ιονίου όπου δεν θα σου λείψει τίποτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrisoula Meou ✨ (@chrisoula_m) στις

Αν στις διακοπές σου τηρείς με θρησκευτική ευλάβεια το δρομολόγιο «Δωμάτιο- θάλασσα-ταβέρνα-δωμάτιο», τότε στις Ράχες θα κάνεις τις διακοπές της ζωής σου. Στο ένα άκρο του χωριού, το πιο κοσμικό θα βρεις τα… πάντα όλα. Ταβέρνες, καφετέριες, μπιτσόμπαρα και ό,τι άλλο μπορείς να συναντήσεις σε ένα νησί. Το φαγητό είναι αξιοπρεπέστατο, οι τιμές καλές και το τοπίο που αντικρίζεις μαγευτικό.

Στο άλλο άκρο, στον Φάρο θα βρεις τον παράδεισο όσων αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Κάθε χρόνο στην περιοχή φιλοξενούνται δεκάδες αθλητές του σερφ και του kitesurf, οι οποίοι έχουν βρει το σποτ της ζωής τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cyril Tintori (@cyriltintori) στις

Αν σ’ αρέσουν οι πιο εναλλακτικές διακοπές, αλλά δεν είσαι από εκείνους που τρελαίνονται με την ιδέα του κάμπινγκ τότε στις Ράχες θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Το «NISI» βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και είναι ένα…αναβαθμισμένο camping. Πρόκειται για Glamping (glamorous camping) που σου προσφέρει την εμπειρία του camping αλλά σε άλλο επίπεδο καθώς στον χώρο υπάρχουν κρεβάτια, αναπαυτικά στρώματα, ανεμιστήρες, boho διακόσμηση, ρεύμα και κήπος με παγκάκια και ξαπλώστρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raches Fthiotidas (@raches_fthiotidas) στις

Όποια και αν είναι η επιλογή σου όταν φτάσεις στις Ράχες, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις τις καλύτερες και πιο ξεχωριστές διακοπές της ζωής σου! Προλαβαίνεις ακόμα, μην το σκέφτεσαι…