Διαγωνισμός: Θέλεις βόλτα με τη νέα BMW i8 Roadster, παρέα με την Άρια;
Βρείτε μας στο
Auto - Moto

Διαγωνισμός: Θέλεις βόλτα με τη νέα BMW i8 Roadster, παρέα με την Άρια;

Το menshouse.gr και η δημοσιογράφος αυτοκινήτου μας, Αριάδνη Γερασιμίδου, σε πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο των ονείρων σου!

Και ναι λοιπόν, το αυτοκίνητο που… ξεπερνά τις 180.000 ευρώ βρίσκεται στα χέρια της δημοσιογράφου μας και τρεις τυχεροί από εσάς θα πάνε μια μικρή βόλτα μαζί της ως συνοδηγοί!

Η πανέμορφη BMW i8 Roadster και η Αριάδνη θα σας περιμένουν να τις γνωρίσετε και να σας πάνε μετά από διαγωνισμό μια super βόλτα 15 λεπτών, τη Δευτέρα 11/02/2019.

Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Να ακολουθήσετε τα 3 εξής απλά βήματα:

  1. Ακολουθήστε την Αριάδνη Γερασιμίδου στο Instagram της: www.instagram.com/aria_f1 (@aria_f1)
  2. Κάντε ένα οποιοδήποτε στόρι με τίτλο «Θέλω βόλτα!» από σήμερα έως και τις 8/2/2019 (έως τις 22:00) και προαιρετικά γράψτε ό,τι άλλο θέλετε.
    Κάντε tag τη δημοσιογράφο: @aria_f1 για να ισχύει η συμμετοχή σας.
  3. Μόλις δημοσιευθεί το στόρι σας με το παραπάνω tag, θα λάβετε μήνυμα «οκ» από εκείνη που δηλώνει πως ισχύει η συμμετοχή σας. Αν δεν λάβετε το παραπάνω μήνυμα σημαίνει πως κάτι δεν έχετε κάνει σωστά!

Διαγωνισμός: Θέλεις βόλτα με τη νέα BMW i8 Roadster, παρέα με την Άρια;

Προϋποθέσεις:

  1. Μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαμένουν εντός Αθηνών ή θα βρίσκονται στην Αθήνα την Δευτέρα 11/02/2019.
  2. Η παραλαβή και η επιστροφή των νικητών θα γίνει στο παρκινγκ του ΣΕΦ στην Καλλιθέα μεταξύ 12:00 – 17:30 στις 11/02/2019 σε ώρα που θα έχουν ορίσει μαζί.
  3. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 9/02/2019 το πρωί μετά από κλήρωση μέσα από στόρι από το προφίλ της δημοσιογράφου και με προσωπικό μήνυμα από εκείνη για την ώρα παραλαβής τους.
  4. Κατά τη διάρκεια της 15’ βόλτας θα γίνει βιντεοσκόπηση καθώς θα δημιουργηθεί video το οποίο θα δημοσιευθεί στα Μέσα sdna.gr & menshouse.gr και θα πρέπει όσοι δηλώσουν συμμετοχή να είναι σύμφωνοι με αυτό.
  5. Ο διαγωνισμός γίνεται από το sdna.gr, menshouse.gr και την Αριάδνη Γερασιμίδου και δεν απαιτείται, ούτε προσφέρεται κανένα χρηματικό έπαθλο παρά μόνο μια συνοδήγηση με οδηγό αποκλειστικά εκείνη σε διαδρομή που έχει οριστεί.