Οι νικητές για τις 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Shazam
Βρείτε μας στο

Γίνετε οι πρώτοι που θα δείτε τη νέα ταινία «Shazam!». Το Menshouse χαρίζει 10 διπλές προσκλήσεις στους αναγνώστες του για την πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00) στα Village Cinemas The Mall Athens στην αίθουσα Sphera.

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό; 2 απλά πράγματα:

Α) Like στη σελίδα του Menshouse στο Facebook

Β) Share στο προφίλ σας την ακόλουθη ανάρτηση

Οι 10 νικητές:

Σοφία Βασιλείου

Δημήτρης Μυλωνάς

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Στέφανος Σαρρής

Γεωργία Δανιγγέλη

Εύα Φαρμάκη

Μιρκέτα Απέργη

Σήφης Γαρυφαλλάκης

Ηλίας Μεντζάλης

Λένα Παπαγεωργίου

Δημήτρης Καμαρίνας

Οι νικητές για τις 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Shazam

Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά την εμπορική επιτυχία του θεαματικού Aquaman, η DC μας συστήνει τον πανίσχυρο, απολαυστικό και ξεκαρδιστικό υπερήρωα που ακούει στο όνομα Shazam, ακρωνύμιο των Σολομώντα, Ηρακλή, Άτλαντα, Δία, Αχιλλέα και Ερμή (Solomon, Hercules, Atlas, Achilles, Mercury).

Ως alter ego ενός 14χρονου, ο Shazam παραμένει ένα παιδί με υπεράνθρωπες δυνάμεις που υπόσχεται να μας διασκεδάσει με την ανεμελιά και τις περιπέτειες του. Άλλωστε τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται ο Ζάκαρι Λιβάϊ, γνωστός από την κωμική τηλεοπτική σειρά Chuck.

Όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπάτσον (Άσερ Έιντζελ), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου (Ντζιμόν Χουνσού), κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη SHAZAM! μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα ομώνυμο υπερήρωα (Ζάκαρι Λίβαϊ).

Ωστόσο, παρά το θεόρατο και γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του ένα παιδί  που, όπως είναι φυσικό, διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε υπερδυνάμεις: κάνει την πλάκα του!

Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να εξαπολύσει αστραπές από τα χέρια του; Μπορεί να κάνει κοπάνα από το σχολείο; Με τη βοήθεια του ειδήμονα σε υπερηρωικά ζητήματα φίλου του Φρέντι (Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ), ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την ανεμελιά του παιδιού που κρύβει μέσα του.

Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις ικανότητες του για να κατατροπώσει τις φονικές δυνάμεις του κακού που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του Δρ. Σιβάνα (Μαρκ Στρονγκ), ο οποίος έχει βάλει στο μάτι τον Shazam.

Τον 14χρονο Μπίλι που αποκτά ξαφνικά υπερδυνάμεις και μεταμορφώνεται σε Shazam, υποδύεται ο Άσερ Έιντζελ (Jolene), στον ρόλο ενός αινιγματικού μάγου εμφανίζεται ο Ντζιμόν Χουνσού (Amistad), ενώ ο Μαρκ Στρονγκ  αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού Δρ. Σιβάνα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ των θρίλερ Lights Out και Annabelle: Creation.

* Η ταινία «SHAZAM!» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την Πέμπτη 4 Απριλίου από την Tanweer.