Οι 10 νικητές για την πρεμιέρα του Everything Is Wonderful
Βρείτε μας στο

Πριν από δύο χρόνια στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης εξέπληξε κοινό και κριτικούς. Τώρα το Everything Is Wonderful θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Feelgood και το Menshouse δίνει την ευκαιρία σε 10 άτομα να πάμε με την παρέα τους στην πρεμιέρα.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 23 Μαΐου, όμως στις 13 Μαΐου, δηλαδή αύριο, γίνεται η επίσημη πρεμιέρα στον Δαναό στις 20:00.

Οι 10 νικητές:

Βιργινία Θεοχάρη

Έλενα Παπαδάκη

Αναστασία Κωστάκη

Παναγιώτης Φλώρος

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Νίκος Φωκιανός

Γιώργος Ράλλης

Δημήτρης Σταλίδης

Νατάσα Ψώνη

Κατερίνα Λουτράδη

Αθηνά Αντωνάκου

* Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο της αίθουσας. Καλό θα είναι να έχετε μαζί και την ταυτότητα σας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Οι 10 νικητές για την πρεμιέρα του Everything Is Wonderful

Μία απολαυστική δραματική κομεντί για τη δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο Ευρωπαίες που ψάχνουν την προσωπική τους ευτυχία, ενώ δοκιμάζουν τα όρια της ελευθερίας και της φιλίας τους κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρού στη Νέα Υόρκη. Πρωταγωνιστεί η λαμπερή Τόνια Σωτηροπούλου (Skyfall) στο πλάι της ταλαντούχας Pia Mechler, η οποία υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία αυτής της σύγχρονης ματιάς στον γυναικείο ψυχισμό.

Σύνοψη

Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Lena (Pia Mechler) πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Maria (Τόνια Σωτηροπούλου), μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο· Όταν η Lena διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.

Συντελεστές
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Pia Mechler
Συν-σκηνοθεσία: Stephanie Angel
Ηθοποιοί: Τόνια Σωτηροπούλου, Pia Mechler, Hannah Herzsprung, Αλέξης Γεωργούλης, James Coker, Ron Brawer, Teddy Griffith, Tyron Ricketts
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Libby Cassinelli, Hollis Meminger

Διάρκεια: 79’
Από τις 23 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood