Διαγωνισμός Menshouse: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Just Mercy
Βρείτε μας στο
Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός Menshouse: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Just Mercy

Ταινία που βρέθηκε στα Όσκαρ με μια υποψηφιότητα για το Καλύτερο Τραγούδι.

Tο Menshouse και η Tanweer χαρίζουν 10 διπλές προσκλήσεις στους αναγνώστες του για την πρεμιέρα της ταινίας Just Mercy την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30) στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό; 2 απλά πράγματα:

1) Like στη σελίδα του Menshouse στο Facebook

2) Share στο προφίλ σας την ανάρτηση στη σελίδα του Menshouse

Οι δέκα νικητές που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση και θα ανακοινωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2).

Λίγα λόγια για την ταινία

Τη δεκαετία του ’80, ο Μπράιαν Στίβενσον είχε μόλις αποφοιτήσει από το Χάρβαρντ και ως νέος δικηγόρος, είχε όλο το μέλλον μπροστά του για να χτίσει μια πλούσια σε κύρος και αποδοχές καριέρα. Εκείνος όμως είχε αλλού το μυαλό του, έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αλαμπάμα και να αναλάβει την υπεράσπιση όσων αδικούνται από το νόμο. Πρώτη του υπόθεση εκείνη του Γουόλτερ ΜακΜίλιαν, ενός άντρα ο οποίος καταδικάζεται σε θάνατο χωρίς αποδείξεις για τη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Παρά την απειρία του ο Στίβενσον είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, μια επιλογή η οποία τον εγκλωβίζει σε ένα νομικό δαίδαλο και τον φέρνει αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο του συστημικού ρατσισμού.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Στο ρόλο του Στίβενσον βρίσκεται ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, πρωταγωνιστής επιτυχημένων ταινιών όπως τα «Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου» και «Black Panther». Από την άλλη, τον ΜακΜίλιαν ενσαρκώνει ο οσκαρικός Τζέιμι Φοξ, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον («Short Term 12», «Γυάλινο Κάστρο»).

Ένα συναρπαστικό δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και τη μάχη του κατά των φυλετικών διακρίσεων, που άφησε ιστορία.

* Το Just Mercy κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Tanweer στις 27 Φεβρουαρίου