Σιωπηλή Νύχτα προσκλήσεις
Βρείτε μας στο

Όταν ακούς Τζον Γου, το μυαλό σου πάει αναμφίβολα σε τρομερές ταινίες δράσης, ταινίες με κόσμο της νύχτας, λήψεις με σκοτάδι και βροχή και μερικά φώτα νέον και πολλά ακόμα. Και η Σιωπηλή Οργή είναι η επιστροφή του τιτάνα Τζον Γου με ένα ιδιαίτερο στόρι.

Κι επειδή ο Τζον Γου είναι κοινό «κτήμα» το Menshouse και η The Film Group δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να πάρουν από μια διπλή πρόσκληση έκαστος για να δουν την ταινία στην avant premiere της που θα γίνει την Τετάρτη 29/11 [ώρα προσέλευσης 19:30 & ώρα προβολής 20:00] στα Village Cinemas στο Mall Athens.

Πώς μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό; Με 3 απλά βήματα.

1. Κάνεις follow το Menshouse στο Instagram εδώ

2. Follow τη The Film Group στο Instagram εδώ

3. Σχόλιο και tag στη δημοσίευση το άτομο που θα πάρεις μαζί σου

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 28/11 στις 16:00, όταν και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών που θα βρίσκονται στη λίστα στην είσοδο της αίθουσας.

«Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Δολοφονείται» καθημερινά: Η μοναδική λέξη στην οποία οι μισοί Έλληνες κάνουν 2 ορθογραφικά λάθη

Διαγωνισμός Menshouse: 5 διπλές προσκλήσεις για το νέο αριστούργημα δράσης του Τζον Γου

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης ταινιών δράσης  Τζον Γου («The Killer», «Επικίνδυνη Αποστολές 2», «Face/Off») επιστρέφει με μια συγκλονιστική ιστορία εκδίκησης, ενός πατέρα που βλέπει τον μικρό του γιο να χάνει τη ζωή του ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών  μεταξύ συμμοριών. Αναρρώνοντας από ένα τραύμα στο λαιμό που τού στέρησε τη φωνή, ο άντρας εκκινεί μια βίαιη οδύσσεια με μοναδικό στόχο να εκδικηθεί τον θάνατο του γιού του. Με τον Τζόελ Κίναμαν («The Suicide Squad», «Altered Carbon», «For All Mankind») και την Καταλίνα Σαντίνο Μορένο («Κεχαριτωμένη Μαρία», «Στα Χρόνια της Βίας»).

Σιωπηλή Οργή γιατί η Εκδίκηση Είναι Πιο Δυνατή από Τα Λόγια!

Σκηνοθεσία: Tζον Γου

Ηθοποιοί: Τζόελ Κίναμαν, Καταλίνα Σαντίνο Μορένο, Κιντ Κούντι

Είδος: Δράση

* Η Σιωπηλή Οργή κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 30/11 από την TFG