Πάρο - Ερέτρια
Βρείτε μας στο

Οι κάλπες έκλεισαν οι νικητές αναδείχθηκαν. Το Menshouse, ως ενήλικο site 2 ετών πλέον, είπε να κάνει ένα καλό καλοκαιρινό δώρο στους αναγνώστες του με διαμονή σε Πάρο-Ερέτρια και αυτοί, δηλαδή εσείς ανταποκριθήκατε με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς οι νικητές μπορούσαν να είναι μόνο δύο. Ο ένας κέρδισε χάρη στις γνώσεις και στην ταχύτητά του και ο δεύτερος χάρη στις γνώσεις και την τύχη του.

Ο διαγωνισμός είχε ως εξής. Αυτός που θα πόσταρε πρώτος τα αποτελέσματα του από το κουίζ γεωγραφίας για την Ελλάδα κάτω από το κείμενο, θα κέρδισε τις 2 διανυκτερεύσεις για το Paros Bay Sea Resort στην Πάρο. Ο Πέτρος Τριάντος ήταν αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα και αφού είδαμε το VAR αρκετές φορές, είναι ο πιο γρήγορος. Στη δική του περίπτωση δεν υπήρχε σασπένς.

Το σασπένς αφορούσε στον νικητή της Ερέτριας. Ο δεύτερος νικητής θα κέρδιζε δύο διανυκτερεύσεις στο Grand Bleu Resort στην Ερέτρια. Ο Κωνσταντίνος Ψύλλας απάντησε κι αυτός από τους πρώτους στο κουίζ, αλλά στάθηκε τυχερός, μιας και η κλήρωση ανέδειξε το δικό του όνομα.

Για τον κ. Ψύλλα έχουμε φτιάξει και έναν ωραίο οδηγό για το τι μπορεί να κάνει στο ξενοδοχείο.

Να σημειώσουμε ότι 123 άτομα έκαναν το 11/11 στο κουίζ, σύμφωνα με τις αναρτήσεις σε όλα μας τα social media και οι 122 συμμετείχαν στην κλήρωση.

Καλές διακοπές στους 2 νικητές και φυσικά σε όσους βρέθηκαν στην κλήρωση!