Πάνω από 1000 άτομα: Η παραλία-όνειρο που μόνο αν πας χαράματα θα βρεις ξαπλώστρα (Pics)
Βρείτε μας στο

Φτάνεις Κεφαλονιά. Έχεις ακούσει για τον Μύρτο, σου έχουν πει για τους Πετανούς, έχεις μάθει για την περίφημη κόκκινη παραλία του Ληξουρίου, το Ξι.

Ξέχνα τα όλα αυτά. Πανέμορφες και οι τρεις συγκεκριμένες παραλίες αλλά αν πας Κεφαλονιά και δεν κολυμπήσεις στην Αντίσαμο τότε κυριολεκτικά πρέπει να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.

Μια ονειρική παραλία, που ό,τι και αν πει κανείς γι’ αυτήν θα είναι λίγο. Τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά, το τοπίο που περιτριγυρίζεται από πράσινο θυμίζουν περισσότερο πίνακα ζωγραφικής, παρά παραλία.

Ναι έχει πολύ κόσμο. Ναι, για να βρεις ξαπλώστρα και να απολαύσεις τον καυτό ήλιο και τα υπέροχα νερά πρέπει να είσαι ή Γκαστόνε ή βαθύ ΠΑΣΟΚ (άρα θα έχεις σίγουρα κάποιο βυσματάκι να σου βρει).

Πίστεψε μας όμως αξίζει τον κόπο. Μόλις μπεις στο νερό και κολυμπήσεις θα τα ξεχάσεις όλα.

Ακόμα και με τόσο κόσμο, τα νερά παραμένουν πεντακάθαρα και ο βυθός καθρεφτίζεται πάνω τους. Αν κοιτάξεις γύρω σου την ώρα που κολυμπάς θα καταλάβεις ό,τι δεν μπορεί να σου περιγράψει ένα κείμενο 10.000 λέξεων.

Θα καταλάβεις ότι αν υπάρχει παράδεισος, κάπως έτσι πρέπει να είναι!

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Σαν την παραλία στην Αντίσαμο…