Ήσυχο και ασφαλές: Το νησί που θα ‘χεις και του πουλιού το γάλα με 50 ευρώ την ημέρα (Pics)
Βρείτε μας στο

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ένα απ’ τα πιο περίεργα της ζωής μας. Η ευχή όλων είναι ότι μέχρι τότε θα έχουμε ξεμπερδέψει (έστω και προσωρινά) με τον κορωνοϊό για να απολαύσουμε 90 μέρες ήλιο, πριν επιστρέψουμε για τον δεύτερο γύρο της καραντίνας του Σωτήρη Τσιόρδα.

Φέτος λοιπόν τα κριτήριά μας για το νησί που θα επιλέξουμε αλλάζουν. Δεν μας νοιάζουν τα κοσμοπολίτικα μέρη, τα πάρτι και το βραδινό… ξεσάλωμα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε ένα ήσυχο, οικονομικό και ασφαλές μέρος, όπου δεν θα είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο και δεν θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας τι θα συμβεί αν ο τύπος δίπλα προβεί στο απονενοημένο διάβημα να βήξει.

Όλες αυτές τις προϋποθέσεις τις πληροί και με το παραπάνω η Σκύρος. Ένα υπέροχο νησί, με παραλίες ήσυχες, με κρυστάλλινα νερά στις οποίες μπορείς να πας και με τα πόδια.

Στο υπογράφουμε ότι με 50 ευρώ τη μέρα μπάτζετ θα κάνεις βασιλικές διακοπές, θα ξεκουραστείς και το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι είναι ο κορωνοϊός.
Στη Σκύρο θα βρεις πολύ φτηνά και αξιοπρεπέστατα δωμάτια για να μείνεις είτε επιλέξεις Airbnb, είτε ενοικιαζόμενα.

Ήσυχο και ασφαλές: Το νησί που θα ‘χεις και του πουλιού το γάλα με 50 ευρώ την ημέρα (Pics)

Το φαγητό σου θα καλυφθεί ως επί το πλείστον από το Πέρασμα με τα ωραία του κρεατικά και τα μαγειρευτά. Με 12 ευρώ το πολύ θα φας και θα χορτάσεις.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Η Μανωλιά και οι Μουριές είναι ακόμα δύο πολύ γνωστές ταβέρνες. Το καφενείο-οινομαγειρείο Μπαρμπά Γιάννης και Μαρίτσα στη χώρα είναι ακόμα μια αξιοπρεπής επιλογή. Το βραδάκι πας για το Juicy ή τη Thalassa για cocktail ή ποτό. Με 8 ευρώ είσαι άρχοντας.

Για ένα πενθήμερο η Σκύρος είναι ο ιδανικός προορισμός. Και αν οι λέξεις μπορεί να μας μη σας πείθουν, είναι βέβαιο ότι θα σας πείσουν οι εικόνες. Απολαύστε υπέροχες παραλίες και κρατήστε την Σκύρο ψηλά στη λίστα με τα νησιά που θα επισκεφτείτε φέτος