3 ώρες από την Αθήνα, χωρίς πλοίο: Στο μέρος με την «ωραιότερη παραλία του κόσμου» οι διακοπές σου δεν κοστίζουν μια περιουσία (Pics)

Έτοιμοι για μια απολαυστική βουτιά εν μέσω καύσωνα...
3 ώρες από την Αθήνα, χωρίς πλοίο: Στο μέρος με την «ωραιότερη παραλία του κόσμου» οι διακοπές σου δεν κοστίζουν μια περιουσία (Pics)
12 Ιουλίου 2023 | 08:26

Οι τολμηροί περνούν κάτω από τον καταρράκτη και μπαίνουν στη μικρή σπηλιά από πίσω χαζεύοντας τη θέα.

Προσοχή όμως! Τα καβούρια-γίγας εκεί δεν αστειεύονται…

Πολυλίμνιο/Menshouse

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί, είναι ότι το μέρος απαιτεί πολλή προσοχή και σύνεση. Τα νερά της λίμνης είναι πολύ -πάρα πάρα πολύ- παγωμένα και καθόλου διαυγή αν και πεντακάθαρα. Υπάρχουν βράχοι και αν και οι βουτιές από τεράστια ύψη συνηθίζονται από τους νέους, καλό θα ήταν να τις αποφύγει κανείς, καθώς έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα, ακόμα και δυστυχήματα. Καλή και η περιπέτεια, αλλά να θυμάσαι πως το μέρος είναι δύσβατο και κρύβει κινδύνους…

Bonus σταθμός: Η χρυσή παραλία της Γιάλοβας

Την επιλέγουν φανατικά όσοι αγαπούν την οργάνωση. Η Γιάλοβα είναι ένα από τα διασημότερα θέρετρα της περιοχής, με την παραλία της να ενδείκνυται για οικογένειες, καθώς δεν έχει σχεδόν ποτέ κύμα. Είναι πολύ καθαρή παρά τη δημοφιλία της, με καταγάλανα, ζεστά νερά και παρέχει όλες τις ανέσεις.

Χρυσή παραλία, Γιάλοβα/TripAdvisor

Ταξιδεύοντας στην Πύλο, όλα αυτά τα έχεις κυριολεκτικά στο πιάτο. Μήπως φέτος είναι η χρονιά της;

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved