Νησιωτικό σκηνικό: Η παραλία που θυμίζει τις καλύτερες της Κεφαλονιάς είναι 1 ώρα απ’ την Αθήνα (Pics)
Βρείτε μας στο

Μία μόνο ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται η πιο όμορφη παραλία της Αττικής η οποία -για καλή μας τύχη έτσι που έχει η κατάσταση- παρά την αξεπέραστη ομορφιά της δεν έχει ακόμα κερδίσει την αναγνώριση που της πρέπει.

2,5 χιλιόμετρα αμμουδιά, γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα και διαυγή νερά, χρωματιστό χαλικάκι, πεύκα που δροσίζουν την ατμόσφαιρα, ανόθευτη ομορφιά και απίστευτη θέα στον κορινθιακό κόλπο είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν την Ψάθα ιδανικό προορισμό εντός Αττικής εν μέσω πανδημίας.

Γιατί μπορεί ο περισσότερος κόσμος να κατακλύζει τη Βούλα για τα μπάνια του εντός πόλης, όσοι γνωρίζουν από πραγματικά καθαρές και όμορφες παραλίες, όμως, βάζουν πλώρη για αλλού. Και όταν λέμε «αλλού» εννοούμε την ωραιότερη -με διαφορά- παραλία του κορινθιακού κόλπου.

Την παραλία που έχει 6 μήνες καλοκαίρι… 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴀɴᴛᴏɴʏ ɢᴀɪᴛᴀɴɪᴅɪs ✌️ (@antony_gaitanidis)

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Στα νερά της φτάνει κανείς με αυτοκίνητο οδηγώντας για μία ώρα και κάτι, 65 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας. Η πανέμορφη Ψάθα απέχει τρία μόνο χιλιόμετρα από το Αλεποχώρι και θεωρείται ο Νο1 προορισμός για μονοήμερη εκδρομή που θα περιλαμβάνει απολαυστικό μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά, ησυχία και πολύ καλό φαγητό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasileios_Fotos (Official) (@_alwayscurious_) στις

Hint: Η καλύτερη διαδρομή για να φτάσεις στα υπέροχα νερά της είναι από τα Μέγαρα μέσω της παραλιακής οδού του Αλεποχωρίου.

Αν και δεν είναι οργανωμένη παραλία -πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εφοδιαστείς με ομπρέλα, ψάθες και ό,τι άλλο θεωρείς πως θα σε κάνει να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο- είναι γεμάτη από γραφικά ταβερνάκια και ουζερί, έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε σου λιγούρα μετά το κολύμπι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ανδρεας κλεφτογιαννης (@kle_projects)

Η διαφορά της από τις υπόλοιπες παραλίες της Αττικής έγκειται στο ότι η ομορφιά της παραμένει ανόθευτη και «για λίγους».

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το όλο σκηνικό, με το πυκνό πυκνοδάσος να την αγκαλιάζει, σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά μας, την ίδια ώρα που εσύ δεν έχει καν χρειαστεί να μπεις σε πλοίο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Papageorge (@eva_papageorge) στις

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Μάλλον όχι. Είναι και καλό -πάρα πολύ καλό!- και πέρα για πέρα αληθινό. Μία επίσκεψη είναι αρκετή για να σε πείσει, δε νομίζεις;