Με 40€ δωμάτιο πάνω στη θάλασσα: Ο νο1 προορισμός το φετινό καλοκαίρι σβήνει Μύκονο και Σαντορίνη (Pics)

Άλλοι προορισμοί έχουν το όνομα και άλλος τη χάρη...
Με 40€ δωμάτιο πάνω στη θάλασσα: Ο νο1 προορισμός το φετινό καλοκαίρι σβήνει Μύκονο και Σαντορίνη (Pics)
18 Ιουλίου 2020 | 21:16

Φυσικά, επιβάλλεται μια επίσκεψη στο στολίδι της Καβάλας, το Ιμαρέτ. Ένα σπάνιο ιστορικό και αρχιτεκτονικό μνημείο. Το Ιμαρέτ χτίστηκε το 1817 και ήταν δώρο του Μεχμέτ Αλή Πασά, αντιβασιλιά της Αιγύπτου, στην πόλη στην οποία γεννήθηκε. Λειτούργησε ως τις αρχές του 20ού αιώνα ως κορανικό ιεροδιδασκαλείο, όπου οι μαθητές ήταν εσωτερικοί. Παράλληλα, λειτουργούσε και ως φιλανθρωπικό ίδρυμα, προσφέροντας φαγητό σε όσους το είχαν ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκείας.

Στα must see και το χωριό της τέχνης, το Ακόντισμα. Όλο το χωριό είναι υπαίθριο λαογραφικό μουσείο που προσπαθεί να διασώσει τη μνήμη των προσφύγων από την Καππαδοκία. Πέτρινοι ξενώνες, εκκλησία, πλατείες και καλντερίμια σε ένα θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Αν το φετινό καλοκαίρι θέλετε μια εναλλακτική επιλογή που θα κάνει τη διαφορά και θα σας προσφέρει τα πάντα, σε πολύ καλές τιμές, τότε κρατήστε την ημερομηνία και την πόλη. Η Καβάλα είναι ο ιδανικός προορισμός του Αυγούστου. Και αν κλείσετε από τώρα το δωμάτιο σας, τότε σίγουρα θα βρείτε δωμάτιο πάνω στη θάλασσα με 40 ευρώ την ημέρα. Πολύ καλό και είναι αληθινό…

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved