Κέρδισε το στοίχημα: Το νησί με την παραλία- ποίημα που έχουν ερωτευτεί οι τουρίστες είναι φουλ και τον Σεπτέμβρη (Pics)

Εκεί που ο ποταμός «συναντά» τη θάλασσα…
Κέρδισε το στοίχημα: Το νησί με την παραλία- ποίημα που έχουν ερωτευτεί οι τουρίστες είναι φουλ και τον Σεπτέμβρη (Pics)
23 Ιουλίου 2020 | 21:56

Για να κολυμπήσεις στα νερά της παραλίας θα πρέπει να περπατήσεις για 15 με 20 λεπτά έναν απότομο χωματόδρομο, καθώς αυτοκίνητα δεν φτάνουν εκεί. Μόλις φτάσεις, υπάρχει και μια άλλη διαδρομή την οποία επιβάλλεται να ακολουθήσεις. Αυτή του φοινικοδάσους!

Youtube / dropro aerial imagery

Θα μπορέσεις να αρνηθείς να διασχίσεις το καταπράσινο δάσος με τα φοινικόδεντρα από το οποίο περνούν τα νερά του ποταμού για να καταλήξουν στη θάλασσα και όλο αυτό… μπροστά στα μάτια σου; Η διαδρομή στις όχθες του ποταμού και με τους πελώριους βράχους πάνω απ’ το κεφάλι σου διαρκεί περίπου 20 λεπτά και είναι αρκετά δύσκολη (απαιτούνται αθλητικά παπούτσια και καλή ισορροπία) ωστόσο η θέα, οι βουτιές στο παγωμένο ποτάμι και η θάλασσα που θα βρεις μπροστά σου γυρνώντας θα σε αποζημιώσει με τον απολαυστικότερο τρόπο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια χορταίνεις πράσινο, ήχους από τους παφλασμούς του νερού και σκιά με άρωμα… φοίνικα που κάνει τη διαδρομή μέσα στη ζέστη όχι απλά ανεκτή μα έως και απολαυστική. Ναι, ακόμα και για εσένα που δεν είσαι της περιπέτειας…

Youtube / dropro aerial imagery

Η παραλία με την ολόλευκη αμμουδιά δεν είναι οργανωμένη, θα καταφέρεις όμως να δροσιστείς σε μια μικρή καντίνα που έχει όλα τα απαραίτητα, από χυμούς, αναψυκτικά και καφέ μέχρι ελαφριά σνακ για να ξεγελάσεις την πείνα σου.

Φωτογραφία: Tripadvisor

Μεταξύ μας, είπαμε πολλά. Γιατί λόγια γι’ αυτόν τον επίγειο Παράδεισο δεν υπάρχουν…

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved