Όλη μέρα θάλασσα, ταβέρνα, βόλτες: Το παραθαλάσσιο χωριό-ζωγραφιά που θυμίζει νησί, αλλά με τιμές 50% κάτω (Pics)
Βρείτε μας στο

Μπορεί να πλησιάζουμε στα τέλη Ιουλίου, πολλοί από εμάς, όμως, εξακολουθούμε να αναζητούμε τον φετινό καλοκαιρινό μας προορισμό, μιας και οι διακοπές μας αργούν μερικές ημέρες ακόμη. Την ώρα που τα ελληνικά νησιά δίνουν το «κακό παράδειγμα» σε ό,τι αφορά στην άνοδο των τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό του Νομού Φωκίδας έρχεται να κάνει αισθητή την παρουσία του και μας ξετρελάνει με τις εικόνες της γραφικής υπόστασής του, αλλά και τις εξαιρετικές τιμές του.

Ο λόγος για το πανέμορφο Σκάλωμα, ένα χωριό που συχνά μένει στη σκιά της Ναυπάκτου καθώς λίγα είναι τα χιλιόμετρα και 10 τα λεπτά που το χωρίζουν από αυτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Tsiggenopoulos (@paul_tsiggenopoulos) στις

Για το μέρος αυτό μαθαίνεις μόνο… ρωτώντας, διότι δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν χαίρει της αναγνώρισης που του αξίζει. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι λάτρεις του ελληνικού καλοκαιριού και των καθαρών ακτών με τα δροσερά νερά, υποστηρίζουν πως στο χωριό θα βρεις την καλύτερη παραλία της Δυτικής Ελλάδας!

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του

Η παραλία φέρει το ίδιο όνομα με το χωριό και αν και μικρή στο μάτι -στο οργανωμένο της κομμάτι τουλάχιστον- είναι τεράστια σε απόλαυση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Κ. Σπηλιόπουλος🎧 (@spspiliopoulos) στις

Στην ουσία πρόκειται για το απόλυτο hotspot του χωριού, το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες συγκεντρώνει πολύ κόσμο, γι’ αυτό και όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τα νερά του χωρίς πλήθος λουόμενων και φασαρία, επιλέγουν πάντα τις καθημερινές και όχι τα Σαββατοκύριακα.

Η καλύτερη περίοδος δε, λέγεται πως είναι ο Σεπτέμβριος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓙𝓸𝓪𝓷𝓷𝓪 𝓖 (@joanna.gtn) στις

Τα νερά στο Σκάλωμα είναι δροσερά και πάντα καθαρά, ενώ οι γαλαζοπράσινες αποχρώσεις δελεάζουν τους πάντες να υποπέσουν στον πειρασμό των ατελείωτων φωτογραφικών «κλικ» και των ασταμάτητων αναρτήσεων στο Instagram.

Όπως είπαμε, το Σκάλωμα ανήκει στις οργανωμένες παραλίες, πράγμα που σημαίνει πως εκεί θα βρεις τα πάντα: Από καφέ και παγωμένα ροφήματα μέχρι κοκτέιλς και σνακ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Must Beach Bar (@skaloma_must_beach_bar) στις

Φρόντισε, πάντως, να μην το παρακάνεις με τις λιχουδιές στην παραλία, καθώς σε κοντινή απόσταση θα βρεις εστιατόρια  και ταβερνάκια με ολόφρεσκο ψάρι και πιάτα ημέρας που σίγουρα θα σε κάνουν να επιστρέψεις για… δεύτερο γύρο.

Όλη μέρα θάλασσα, ταβέρνα, βόλτες: Το παραθαλάσσιο χωριό-ζωγραφιά που θυμίζει νησί, αλλά με τιμές 50% κάτω (Pics)

Youtube / Npress Media

Η παραλία αποτελεί πόλο έλξης τόσο για οικογένειες όσο και για τη νεολαία, καθώς ενδείκνυται για καλοκαιρινές περιπέτειες με κανό, φουσκωτά και στρώματα-γίγας.

Αν αποφασίσεις να δώσεις μια ευκαιρία στο «άγνωστο» για τους πολλούς Σκάλωμα, φρόντισε να έχεις μαζί σου καλή παρέα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, στην περίπτωση που επιθυμείς να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου λίγο πιο απόμερα. Οι τιμές για τα καταλύματα και για το φαγητό είναι 50% κάτω σε σχέση με εκείνες των νησιών, οπότε αν η τσέπη σου δεν αντέχει πολλά ζόρια φέτος, τότε το Σκάλωμα είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Κ. Σπηλιόπουλος🎧 (@spspiliopoulos) στις

Το μόνο σίγουρο; Δεν πρόκειται να το μετανιώσεις!