Ζεστά, διαυγή νερά, χωρίς κύμα: Το ελληνικό νησί των 7 κατοίκων έχει 1 παραλία που δεν βρίσκεις ούτε στην Καραϊβική
Βρείτε μας στο

Όχι, δεν βρισκόμαστε στην Καραϊβική αν και όποιος το έβλεπε σε φωτογραφίες αυτό θα στοιχημάτιζε. Ένα νησί εξωτικό και μοναδικό από πολλές απόψεις. Βρισκόμαστε στην Σαπιέντζα Μεσσηνίας, Νοτιοδυτικά της Μεθώνης.

Η Σαπιέντζα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των μεσσηνιακών Οινουσσών μετά την Σχίζα. Βρίσκεται στ’ ανοιχτά των νοτιοδυτικών ακτών της Μεσσηνίας, απέναντι από τη Μεθώνη και είναι ένα κατάφυτο νησί με σπάνια χλωρίδα. Έχει έκταση 9 τ.χλμ. και σύμφωνα με την απογραφή του 2001, έχει πληθυσμό 7 κατοίκους.

Διαθέτει μία παραλία στο βόρειο τμήμα της, απέναντι από τη Μεθώνη, η οποία ονομάζεται Άμμος και είναι ένα πραγματικό όνειρο. Ζεστά, καθαρά νερά χαρίζουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία ζωής που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

Νοτιοδυτικά της Σαπιέντζας βρίσκεται το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου, γνωστό ως τάφρος ή φρέαρ των Οινουσσών, με βάθος 5.121μ. Το υψηλότερο σημείο του νησιού είναι 219μ. Η πρόσβαση στο νησί πραγματοποιείται με τουριστικά πλοιάρια που αναχωρούν από τη Μεθώνη.

Η Ομάδα Drone Haanity που συνεργάζεται πλέον με το menshouse.gr έκανε μια πτήση στον παραδεισένιο αυτό προορισμό και μας χαρίζει υπέροχα πλάνα από την παραλία -όνειρο που πρέπει να επισκεφθείς έστω και για μια φορά στη ζωή σου.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…