Από αγροτικό χωριουδάκι, προορισμός χλιδής: Το ελληνικό χωριό που δεν έχει σπίτια, αλλά μόνο πολυτελή ξενοδοχεία με ιδιωτικές πισίνες
Βρείτε μας στο

Μια συναρπαστική πτήση πάνω από το χωριό της Ελλάδας που αντί για σπίτια έχει μόνο …πολυτελέστατα ξενοδοχεία. Τα Κολύμπια Ρόδου, όπως ονομάζονται, χτίστηκαν από τους Ιταλούς ως πρότυπο γεωργικό χωριό αλλά σήμερα αποτελούν ένα δημοφιλή, χλιδάτο προορισμό τον οποίο προτιμούν χιλιάδες τουρίστες κατά τη θερινή περίοδο.

Η εικόνα από ψηλά εντυπωσιάζει, καθώς τα ξενοδοχεία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, με τις πολυτελείς πισίνες (πολλά έχουν ιδιωτικές πισίνες για το κάθε δωμάτιο) και τους τεράστιους χώρους πρασίνου και γηπέδων γκολφ.

Τα Κολύμπια από ένα αγροτικό χωριουδάκι πριν από 50 χρόνια, έγιναν το «χωριό των ξενοδοχείων της Ελλάδας», must προορισμός για τουρίστες (Έλληνες και μη) που θέλουν να περνούν τις διακοπές τους σαν …βασιλιάδες.

Η Ομάδα Drone Haanity που συνεργάζεται με το Menshouse.gr έκανε μια πτήση- όνειρο στο μοναδικό αυτό χωριό της Ελλάδας. Απολαύστε την!