Κέρδισε ένα ταξίδι δύο ατόμων στην Ιταλία από το Gowise.gr!
Βρείτε μας στο

Κάνεις εγγραφή στο newsletter του Gowise, ώστε να λαμβάνεις ασφαλιστικές προσφορές και ενημερώσεις και αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση για το φανταστικό ταξίδι στην Ιταλία!

7 ημέρες σε Ρώμη, Σιένα , Πομπηία, Φλωρεντία και Βενετία με ένα click! ??

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι περιλαμβάνει το δώρο του διαγωνισμού!

Πλούσια ιστορία, μνημεία σπάνιας ομορφιάς, σπουδαία μουσεία και χώροι τέχνης, φαγητό που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, dolce vita σε πλατείες και μπαράκια… ένα ταξίδι στην γειτονική Ιταλία είναι πάντοτε καλή ιδέα!

Το gowise.gr σε συνεργασία με το Rokkos Travel υλοποιεί ένα μεγάλο διαγωνισμό και σας ταξιδεύει στην Ιταλία για να απολαύσετε όχι μόνο την Αιώνια Πόλη, αλλά και την Πομπηία, τη Σιένα, τη Φλωρεντία και τη Βενετία!

 

GoWise - Ιταλία
GoWise – Ιταλία

 

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Η Ρώμη είναι μια πόλη που αν την επισκεφτείς μια φορά, θα θέλεις συνεχώς να επιστρέφεις. Είναι η πόλη που θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν, θα σας γοητεύσει, θα σας εμπνεύσει και θα σας ξελογιάσει. Σε ένα ταξίδι στην Αιώνια Πόλη, μια πόλη – μουσείο και πρωτεύουσα της Ιταλίας, δεν θα χορταίνετε να βλέπετε εντυπωσιακά μνημεία, πλατείες και καθεδρικούς ναούς, κάστρα, βίλες, αλλά και το περίφημο Κολοσσαίο.

Στη Ρώμη, χτισμένη πάνω σε επτά λόφους, με το ιστορικό της κέντρο, τον ποταμό Τίβερη με τις εντυπωσιακές γέφυρες, το καταπράσινο πάρκο της Βίλα Μποργκέζε, τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Κάστρο Sant’ Angelo, το ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, απολαύστε τη βόλτα σας, φωτογραφηθείτε με φόντο τις περίφημες πλατείες, την Πιάτσα Ναβόνα με την Fontana dei Quattro Fiumi, την Piazza Campo dei Fiori με οπωροκηπευτικά και λουλούδια, την Piazza della Rotonda με το Πάνθεον -το καλύτερα διατηρημένο κτίριο της αρχαίας Ρώμης-, την Piazza Barberini με τη Fontana delle Api (Κρήνη των Μελισσών), την Piazza del Popolo, την Piazza di Spagna (Ισπανικά Σκαλιά) με την εκκλησία Trinita dei Monti, αλλά και την αρχή μιας από τις ακριβότερες οδούς της πόλης, της Via Condotti, με φίρμες από επώνυμους οίκους μόδας.

 

GoWise - Ιταλία
GoWise – Ιταλία

 

Στην Πομπηία, την ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79μΧ από τις στάχτες του Βεζούβιου, θα θαυμάσετε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα.

 

GoWise - Ιταλία
GoWise – Ιταλία

 

Στην μεσαιωνική πόλη της Σιένα, θα εξερευνήσετε τα δρομάκια και τις γειτονιές, θα σταθείτε στην Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα ανηφορίσετε μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Το ιταλικό πανόραμα συνεχίζεται με μια επίσκεψη στη Φλωρεντία, όπου θα γνωρίσετε από κοντά την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκκιο και την πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το Βαπτιστήριο.

 

GoWise - Ιταλία
GoWise – Ιταλία

 

Τελευταίος σταθμός η ρομαντική Βενετία! Στην “πόλη των Δόγηδων” που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε  την πλατεία του Αγ. Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών. Θα επισκεφθείτε επίσης ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο.

Λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του gowise.gr ετοιμάστε βαλίτσες και… La Vita e Bella!