100% πληρότητα και το χειμώνα: Το ελληνικό χωριό που θέλει να μετακομίσει όλη η Ευρώπη έχει 320 μέρες καλοκαίρι
Βρείτε μας στο

Ένα μέρος που δεν έχει τον πονοκέφαλο της θέρμανσης όπως η υπόλοιπη Ελλάδα, γιατί δεν την χρειάζεται. Ο πανέμορφος Μύρτος της Ιεράπετρας, βλέπετε, είναι το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης, με περίπου 320 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο.

Πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα που δέχτηκαν και φέτος οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων από Ευρωπαίους που ήθελαν να ξεχειμωνιάσουν στον Μύρτο. Μιλάμε κυρίως για Ευρωπαίους συνταξιούχους και για νέους ανθρώπους που εργάζονται απομακρυσμένα μέσω τηλεργασίας.

Στον Μύρτο δεν θα χρειαστεί σχεδόν ποτέ κατά την διάρκεια του χειμώνα να αναζητήσετε μέσο για την θέρμανση σας και η ντουλάπα σας θα έχει διαρκώς ανοιξιάτικο ύφος και στυλ μιας και τις περισσότερες ημέρες του χρόνου θα κυκλοφορείτε με κοντομάνικα και αντε το πολύ με καμιά ζακετούλα το βράδυ (για την άνοιξη που μπήκαμε τώρα, δεν το συζητάμε καν).

Ο Μύρτος είναι και ένα από τα πιο απάνεμα μέρη της Κρήτης λόγω της θέσης του. Όταν φυσάει παντού εκεί είναι απάνεμα. Δείτε πλάνα από το χωριό- όνειρο στο βίντεο που ετοίμασε η ομάδα Up Stories.