Βρίσκεις να μείνεις μόνο με βύσμα (και αν): Οι προορισμοί της Καθαράς Δευτέρας που αγγίζουν το 100% πληρότητα
Βρείτε μας στο
Διακοπές

Βρίσκεις να μείνεις μόνο με βύσμα (και αν): Οι προορισμοί της Καθαράς Δευτέρας που αγγίζουν το 100% πληρότητα

Έτοιμοι χιλιάδες εκδρομείς για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με αρκετές περιοχές να χτυπούν «κόκκινο» στην πληρότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, οι κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς εξελίσσεται ικανοποιητικά, ενώ σε αστικά κέντρα, όπως είναι η Πάτρα, η γνωστή και ως «βασίλισσα του Καρναβαλιού», οι προκρατήσεις που έχουν αρχίσει από τον περασμένο Νοέμβριο γέμισαν ήδη τα ξενοδοχεία της πόλης και πλέον η ζήτηση μεταφέρεται περιφερειακά, από το Αίγιο μέχρι την Κάτω Αχαΐα.

Η μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού της Πάτρας αναμένεται να ξεκινήσει το μεσημέρι της Κυριακή στις 2 στην οδό Κορίνθου, ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με το κάψιμο του καρνάβαλου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι προκρατήσεις για την Καθαρά Δευτέρα περιλαμβάνουν δύο διανυκτερεύσεις. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι πληρότητες αναμένεται να κυμανθούν από 80% έως και 100% στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, στα Ιωάννινα, τη Δράμα, τα Καλάβρυτα, το Ρέθυμνο, τα Λουτρά Πόζαρ, την Κορινθία, τη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα την Κοζάνη. Παρόμοια είναι η εικόνα στη Θεσσαλονίκη, ενώ και η Θράκη πάει αρκετά καλά.

Στο μεταξύ, άστατος αναμένεται ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με μία πρώτη πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Όπως είπε στο OPEN ο γνωστός μετεωρολόγος, ο καιρός ενδέχεται να χαλάσει σε δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ βροχερό μπορεί να είναι το σκηνικό και στην Αθήνα.