Λεωφορείο ανά 5 λεπτά, 180 δρομολόγια: Ο προορισμός που επιλέγει η μισή Αθήνα για το τριήμερο είναι ήδη sold out
Βρείτε μας στο

Το Πατρινό καρναβάλι αποτελεί τόσο τη μεγαλύτερη όσο και την παλιότερη αποκριάτικη εκδήλωση στη χώρα μας… μετρά περισσότερα από 190 χρόνια ιστορίας. Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν χορούς, παρελάσεις, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, καρναβάλι των μικρών κ.ά.

Το καρναβάλι, κορυφώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς με την νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση των πληρωμάτων του Σαββάτου, τη φαντασμαγορική μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων της Κυριακής και τέλος το τελετουργικό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο μώλο της Αγίου Νικολάου στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας.

Ψυχή του καρναβαλιού αποτελούν οι δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές Πατρινές, Πατρινοί, επισκέπτες και φίλοι του Πατρινού Καρναβαλιού από όλη την Ελλάδα, άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι συμμετέχουν αυθόρμητα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Φέτος το Πατρινό καρναβάλι δείχνει να επανέρχεται μετά τα «χρόνια της καραντίνας» και να ζει μεγαλειώδεις στιγμές. Χιλιάδες κόσμου καταφτάνει με ΚΤΕΛ στην Πάτρα για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.

Οι αφίξεις ξεκινήσαν ήδη ενώ αύριο Παρασκευή από το ΚΤΕΛ του Κηφισού, από τα ξημερώματα και μέχρι το τέλος της ημέρας, θα αναχωρούν λεωφορεία με προορισμό την Πάτρα ανά πέντε λεπτά.

Οι επισκέπτες δεν είναι μόνο από την Αθήνα, καταφθάνουν από το Βόλο, τη Λαμία τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τον Πύργο αλλά και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου. Ειδικά την Παρασκευή έχουν υπολογιστεί να γίνουν 160-180 δρομολόγια από Αθήνα προς Πάτρα. Τα δρομολόγια θα ξεκινούν ανά πέντε λεπτά από τις 5.30 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…