Έπεσε σύρμα: Η ομορφότερη άγνωστη παραλία της Ελλάδας έπαψε να είναι επτασφράγιστο μυστικό

Γιατί πόσο καιρό να μείνει κρυφό ένα τέτοιο διαμάντι...
Έπεσε σύρμα: Η ομορφότερη άγνωστη παραλία της Ελλάδας έπαψε να είναι επτασφράγιστο μυστικό
8 Ιουλίου 2023 | 18:09

Η παραλία βρίσκεται απέναντι από τη Λευκάδα, φυσικά βρέχεται από το Ιόνιο και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ξακουστές των Επτανήσων. Με τα κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά θυμίζει τέτοια εξωτικού νησιού, ενώ το ψιλό λευκό βότσαλο και το καταπράσινο γύρω τοπίο συμπληρώνουν ιδανικά το σκηνικό, συνθέτοντας μιας άκρως… λευκαδίτικη εικόνα. Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη και απέχει 10 χιλιόμετρα από την παραθαλάσσια κωμόπολη Πάλαιρο, μετά το πόρτο Βαρκό. Η Πάλαιρος βρίσκεται 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μεσολογγίου.

Όπως συμβαίνει βέβαια σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, όσο λιγότερος είναι ο κόσμος τόσο πιο ποιοτική θα είναι η παραμονή κάποιου στην παραλία. Τις περιόδους που αποκαλούμε «αιχμής» είναι πια και αυτή γεμάτη, ενώ κάποιοι γκρινιάζουν για τη δυνατή μουσική του beach bar και για την στενή προσέγγιση της ακτής από τα σκάφη.

Που σημαίνει ότι για να πάρεις μια καλή γεύση δεν προσφέρεται δεδομένα ο Αύγουστος, εκτός αν είσαι από τους πολύ πρωινούς τύπους που σ’ αρέσει αυτά που έκανες εσύ παρά πέντε να τα κάνουν οι άλλοι και πέντε…

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved