Ξαπλώστρες ούτε για δείγμα, μόνο «φυσικές πισίνες»: Στo νησί – έκπληξη με 100% πληρότητα φέτος δεν πληρώνεις ούτε ευρώ για το μπάνιο σου

Παράδειγμα προς μίμηση
Ξαπλώστρες ούτε για δείγμα, μόνο «φυσικές πισίνες»: Στo νησί – έκπληξη με 100% πληρότητα φέτος δεν πληρώνεις ούτε ευρώ για το μπάνιο σου
26 Αυγούστου 2023 | 21:59

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η ανταπόκριση ποιοτικού κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι τα τελευταία χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ενίσχυση της ζήτησης για τα καταλύματα του νησιού είναι εντυπωσιακή, καθώς όλο και περισσότεροι θέλουν να ζήσουν αυτό τον τρόπο διακοπών, μακριά από κατασκευασμένες ανάγκες lifestyle.

Όπως διαφήμισε άλλωστε στο κοινό του το δημοφιλές σουηδικό ταξιδιωτικό περιοδικό Vagabond, οι Λειψοί ανήκουν στις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς στην Ελλάδα. Τα αυτοκίνητα είναι ελάχιστα, οι κάτοικοι φιλόξενοι, το φαγητό για… καλοφαγάδες και οι παραλίες κόσμημα.

Σύμφωνα με τον κ. Μάγγο, από τα τέλη Ιουλίου η πληρότητα στο νησί είναι στο 100% και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου. «Από εκεί και πέρα, μέχρι και τις 15, η πληρότητα είναι γύρω στο 95% και σιγά-σιγά θα αρχίσει να φθίνει. Αλλά αν επαληθευτεί αυτό που έγινε τα προηγούμενα χρόνια λόγω κορονοϊού, οπότε και είχε μεταφερθεί η σεζόν προς τον Οκτώβρη, τότε θα μιλάμε για μεγάλη και σημαντική αύξηση σε απόλυτους αριθμούς των επισκεπτών φέτος στους Λειψούς».

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved