Φαγητό που δεν ξεχνάς: Με 250€ περνάς 4 υπέροχες μέρες στο πιο όμορφο, κοσμοπολίτικο και φτηνό ελληνικό νησί

Τέτοια τιμή δεν τη βρίσκεις σε νησί το φετινό καλοκαίρι
Φαγητό που δεν ξεχνάς: Με 250€ περνάς 4 υπέροχες μέρες στο πιο όμορφο, κοσμοπολίτικο και φτηνό ελληνικό νησί
31 Αυγούστου 2023 | 02:16

Το καλό-κακό που έχει η Πάτμος, ανάλογα από ποια μεριά θα το δει κανείς, είναι που έχει όλο και περισσότερα εστιατόρια κάθε χρόνο. Κι όταν λέμε εστιατόρια, εννοούμε εστιατόρια, όχι όπως λένε συμπεριληπτικά τις ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία.

Αυτό σημαίνει πιάτα που είναι πολύ νόστιμα και γευστικά, αλλά με μεγαλύτερη επιτήδευση, που αγνοούν όλο και περισσότερο τις παραδοσιακές γεύσεις, αυτό που σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι, δηλαδή τυροκροκέτα, πατάτα τηγανητή, χωριάτικη σαλάτα και τα σχέτικα.

Το καλό όμως της υπόθεσης είναι πως αν δεν έχεις στην Αθήνα την ευκαιρία να φας σε τέτοια εστιατόρια που είναι ακριβά, στην Πάτμο οι τιμές είναι πιο προσιτές, οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις. Πολύ καλές επιλογές είναι ο Benetos, το Cielo e Mare και το Pleiades. Για παραδοσιακές γεύσεις, θα πας στον Βαγγέλη και θα πας σίγουρα στη Λάμπη, στην ομώνυμη παραλία. Φημίζεται για τα ψαρικά της, τα θαλασσινά και για τους κολοκυθανθούς.

Για βραδινή διασκέδαση, θα πας στο Πουγκί, στην Στοά και στο Αστίβι και θα έχεις αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για το νησί.

Θεωρητικά, θα έπρεπε πριν καν φτάσεις να διαβάζεις ως εδώ, να είχες ανοίξει καρτέλες και να κάνεις κράτηση σε κάποιο κατάλυμα για να πας Πάτμο τον Σεπτέμβριο. Τι περιμένεις;

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved