Κρυστάλλινα νερά, μαγευτική θέα - Ταξίδι στους εντυπωσιακότερους καταρράκτες της Ελλάδας (pics)
Βρείτε μας στο
Διακοπές

Κρυστάλλινα νερά, μαγευτική θέα – Ταξίδι στους εντυπωσιακότερους καταρράκτες της Ελλάδας (pics)

Μια καταπράσινη πλαγιά, εντυπωσιακοί καταρράκτες ύψους 30 μέτρων και δροσερά τιρκουάζ νερά συνθέτουν το πορτραίτο ενός «στολιδιού» που σίγουρα όσοι το γνωρίζουν, δεν θα ήθελαν να μαθευτεί στο ευρύ κοινό...

Πρόκειται για ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία που θα γνωρίσει κανείς ταξιδεύοντας στην Ελλάδα. Ένα μέρος που δύσκολα μπορεί να βγει από το μυαλό όσων αν τον επισκέφτηκαν έστω και μία φορά.

Μια καταπράσινη πλαγιά, εντυπωσιακοί καταρράκτες ύψους 30 μέτρων και δροσερά τιρκουάζ νερά συνθέτουν το πορτραίτο ενός «στολιδιού» που σίγουρα όσοι το γνωρίζουν, δεν θα ήθελαν να μαθευτεί στο ευρύ κοινό, καθώς η «μαγεία» του έγκειται στο γεγονός πως δεν έχει δεχθεί την ανθρώπινη παρέμβαση.

Τα νερά πέφτουν ορμητικά από τους καταρράκτες; Κρυστάλλινα. Η θέα; Θυμίζει καμβά ζωγράφου στην κορύφωση της έμπνευσής του. Το μέρος αυτό αξίζει και μόνο για τη θέα αυτή. Οι πιο τολμηροί, ωστόσο, δε διστάζουν να κολυμπήσουν στα γλυκά μα τόσο παγωμένα νερά.

Πού βρίσκεται, όμως, ο κρυμμένος αυτός Παράδεισος; Aν δεν το βρήκατε ακόμα, η απάντηση βρίσκεται μόλις ένα κλικ πιο κάτω…

 Απολαύστε το εκπληκτικό αυτό μέρος στη συλλογή που ακολουθεί!