Θέση #1
Βρείτε μας στο

Αν υπήρχε ψευτόμετρο το δίωρο μεταξύ 23:50 (πριν την αλλαγή του χρόνου) – 01:50 (μετά την αλλαγή) θα είχε σίγουρα κάψει φλάντζα. Είναι το δίωρο που λέγονται τα μεγαλύτερα ψέματα της χρονιάς και η διαφορά του με την Πρωταπριλιά είναι ότι δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλον να στα πει. Τα λες ο ίδιος στον εαυτό σου και τα καταπίνεις αμάσητα για 12 ολόκληρες ώρες:

Θα παρατήσεις αυτή την παλιοδουλειά που σου ‘χει φάει τα σωθικά, θα βγεις από αυτή την αποτυχημένη σχέση, θα γίνεις Τανιμανίδης και θα βρεθεί κάποιος να σε πληρώνει για να ταξιδεύεις, θα αρχίσεις δίαιτα, θα χάσεις 10 κιλά μέχρι τον Φλεβάρη και δεν θα ΞΑΝΑΦΑΣ ΠΙΤΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Απόψε είναι το τελευταίο τσιμπούσι θανάτου και από αύριο έρχεται αλλαγή μεγαλύτερη και απ’ του Ανδρέα.

Την ώρα που τα υπόσχεσαι όλα αυτά στον εαυτό σου μασουλώντας τις δυο τελευταίες σοκολάτες, μαζί με κάτι ξεχασμένα μελομακάρονα για να μην υπάρχει κανένας πειρασμός το πρωί, το στήθος σου φουσκώνει από περηφάνια. Νιώθεις πιο δυνατός και απ’ τον Ρόκι Μπαλμπόα στον τελευταίο γύρο, όπου με 7 κατάγματα, ένα κλεισμένο μάτι, 3 ρήξεις χιαστών και 48 σπασμένα πλευρά μπορεί να βγάλει νοκ άουτ τον Ιβάν Ντράγκο μαζί με όλους τους Ντράγκους της Καλίσι. Φέρτε τους πειρασμούς να τους πάρει ο διάολος τον πατερούλη (ύμνος αριστερής δίαιτας).

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που θα ξυπνήσεις από τον λήθαργο, θα ανοίξεις το ψυγείο για να δεις τι απέμεινε από το χθεσινό κρεατοκύλισμα και θα βρεθείς αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό θέαμα. Ένα κομμάτι πίτσα σε κοιτάει στα μάτια όπως το γνωστό παιδάκι που με κάθε like σου το facebook του δίνει 0,10 λεπτά και σε εκλιπαρεί να το βοηθήσεις να ξαναβρεί την οικογένεια του στο στομάχι σου.

Το ακούς και αρχίζεις να εκτιμάς τον Οδυσσέα. Φαντάζεσαι πόση πίτσα πρέπει να του έταξαν οι Σειρήνες για να σπάσει και όμως ο μπαγάσας κρατήθηκε. Σε αντίθεση με τον πολυμήχανο Οδυσσέα, εσύ όσο και αν προσπαθείς να δεθείς από το ψυγείο για να μην χάσεις το μυαλό σου απ’ τη μελωδία της μοτσαρέλας δεν τα καταφέρνεις. Τα 17 δευτερόλεπτα που σου παίρνει για να την ξεκληρίσεις είναι τα καλύτερα της νέας χρονιάς. Μέχρι να κατεβάσεις την τελευταία μπουκιά…

Μετά οι Ερινύες αρχίζουν το πάρτι. Μέσα σε 12 ώρες κατάφερες να στείλεις κουβά όλες σου τις υποσχέσεις και τα σχέδια της νέας χρονιάς, σπάζοντας το ατομικό ρεκόρ της προηγούμενης που ήταν 8 ώρες και 12 λεπτά. Άντε τώρα να περιμένεις άλλες 364 μέρες για να κάνεις πάλι τη νέα αρχή που ονειρευόσουν. Το μελομακάρονο που μόλις έβαλες στο στόμα σου για να γλυκάνει τα μέσα σου, σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Σάμπως ο πρώτος ή ο τελευταίος είσαι που θα αρχίσει δίαιτα από Δευτέρα (Παρουσία);

Η δική μας υπόσχεση φέτος στο Menshouse είναι να πούμε λιγότερα ψέματα στους εαυτούς μας, αν και το 2019 δεν μας χάλαγε να μείνει 2-3 χρόνια ακόμα. Σε έναν απαιτητικό χώρο όπως το πρωτοπόρο ελληνικό ίντερνετ που έχει κατορθώσει να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας (σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων κατοίκων, το μέσο site που σέβεται τον εαυτό του έχει περίπου 45.000.000 μοναδικούς αναγνώστες), το 2019 ήταν για το Menshouse η καλύτερη με διαφορά χρονιά του.

Menshouse: Η καλύτερη μας χρονιά και ένας κύκλος που έκλεισε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Έφτασε στην κορυφή, ξεπέρασε όλους τους στόχους του και είναι πλέον ένα αναγνωρίσιμο, κερδοφόρο Brand. Γι’ αυτό και ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα…

Εμείς που είμαστε από την πρώτη μέρα στο πλευρό του ηλεκτρονικού μας τέκνου, ξέρουμε ότι ο κύκλος του Menshouse κλείνει κάπου εδώ. Για να μην μείνει στάσιμο, για να μην βαλτώσει, ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα.

Στις 15/1 θα πάρετε μια πρώτη γεύση από το νέο Mens που σχεδιάζουμε και οι αλλαγές θα συνεχίζονται μέχρι να μπούμε στη νέα εποχή, όπου όλα θα φαίνονται και θα διαβάζονται…αλλιώς. Η δική μας αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ραντεβού στις 15/1 γιο το τελικό countdown…