Αν η Γαλάνη δεν είχε ταυτιστεί με «αριστερές» πεποιθήσεις, θα δεχόταν τέτοια επίθεση;

Η αντιπαράθεση ανάμεσα σε εκείνη και την Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος ανέδειξε ένα ενδιαφέρον κοινωνικό case study.
Αν η Γαλάνη δεν είχε ταυτιστεί με «αριστερές» πεποιθήσεις, θα δεχόταν τέτοια επίθεση;
27 Νοεμβρίου 2020 | 21:33

Μέσα σε ένα 24ωρο η υπόθεση «Δήμητρα Γαλάνη-Ο Άλλος Άνθρωπος» πέρασε απ΄όλα τα στάδια και φαίνεται να φτάνει σε σημείο που ξεθυμαίνει, εκτός κι αν δώσει κάποια από τις δύο πλευρές συνέχεια.

Ας τα δούμε όμως από την αρχή, ώστε να καταλήξουμε και στα δύο ενδιαφέροντα στοιχεία που αναδεικνύει ως φαινόμενο των social media αυτή η υπόθεση.

Πρώτα ήρθε μια ανάρτηση story στο Instagram και στάτους στο Facebook από τον κ. Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος, όπου κατονόμαζε με περιγραφή και τα αρχικά του ονοματεπώνυμου την κ. Γαλάνη ως υπαίτια για την ενόχληση που είχαν από τη δημοτική αστυνομία.

Η Κοινωνική Κουζίνα εδρεύει εδώ και χρόνια στον Κεραμεικό και έχει εκεί το βασικό της συσσίτιο. Καθώς φαίνεται, η κυρία Γαλάνη ζει σε κοντινό δρόμο και σύμφωνα με την αρχική κατηγορία, ενοχλήθηκε από τη μεγάλη ουρά στο συσσίτιο και φώναξε τις αρχές.

Η ίδια, μετά από την τεράστια έκταση του ζητήματος, τοποθετήθηκε στο Facebook περιγράφοντας την δική της πλευρά και το πώς τελικά αντιμετώπισε το συσσίτιο.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Πολυχρονόπουλος και η σελίδα της κουζίνας επανήλθαν με μια προσπάθεια εκτόνωσης και από τα όσα γράφτηκαν, φάνηκε ότι μάλλον το μέγεθος της κατηγορίας βασίστηκε σε μια παρεξήγηση τελικά.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved