Το Menshouse μεγάλωσε…
Βρείτε μας στο
Editorial

Το Menshouse μεγάλωσε…

Τον Νοέμβριο 2.655.917 μοναδικοί επισκέπτες ήταν στον κόσμο τους

Στα 4 χρόνια λειτουργίας του Menshouse.gr αυτό είναι ίσως το μοναδικό κείμενο που δεν μας ενδιαφέρει αν και από πόσους θα διαβαστεί. Δεν ψάξαμε με τις ώρες να επιλέξουμε την καλύτερη φωτογραφία, ούτε σπάσαμε το κεφάλι μας να βρούμε τον πιο ωραίο τίτλο γιατί η αλήθεια είναι αγαπητέ αναγνώστη ότι το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για σένα. Το κείμενο αυτό μας αρκεί να έχει 20 views, 11 από την ομάδα του Menshouse και 9 από αυτούς που πίστεψαν και στήριξαν την μετωπική μας με τη λογική.

Όχι αγαπητέ αναγνώστη, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Δεν θα είναι άλλο ένα δακρύβρεχτο κείμενο που θα μιλάει για 11 τύπους που πήραν ένα site από τους 113 μοναδικούς αναγνώστες της πρώτης ημέρας και το έφτασαν στους 2.655.917 τέσσερα χρόνια μετά. Είναι ένα κείμενο για μια αληθινή ιστορία επιτυχίας που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα τη συζητούσαμε τώρα γιατί το Menshouse δεν θα ‘χε βγει ποτέ στον «αέρα».

Βλέπετε πριν ξεκινήσουμε κουβεντιάσαμε με 2 άτομα που θα καθόριζαν εν πολλοίς την πορεία του εγχειρήματος. Ο ένας ήταν αυτός που θα στήριζε την προσπάθεια σε επίπεδο συνεργασιών και ο δεύτερος ο λογιστής που θα μας έλεγε αν όλο αυτό που προσπαθούσαμε να φτιάξουμε ήταν βιώσιμο. Η κουβέντα και με τους δυο πήγε λίγο καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Ο πρώτος μας είπε ότι βρίσκει την ιδέα εξαιρετική, αλλά…(δεν έχει σημασία τι ακολουθεί σε μια πρόταση μετά το «αλλά», σημασία έχει να μην το πιστεύεις) κι ο δεύτερος έκανε καινούρια νεφρά από τα γέλια όταν του είπαμε ότι εν έτει 2016 θέλαμε να βγάζει το Mens τόσα λεφτά ώστε να πληρώνεται ο κόσμος 1η του μήνα και να μένει και κάνα ψιλό για μας. Αν δεν τον έχει σκουντήσει κανείς από τότε, παίζει να γελάει ακόμα…

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι οι δυο βασικοί πυλώνες του σχεδίου μας γκρεμίστηκαν με το καλημέρα, κατά τα άλλα το σχέδιο λειτουργούσε ρολόι. Ξεκινήσαμε χωρίς βοήθεια, χωρίς συνεργασίες, με 100% εξασφαλισμένη χασούρα και με την ευοίωνη προοπτική να διαβάζουμε μεταξύ μας τα κείμενά μας και να λέει ο ένας στον άλλον πόσο καταπληκτικά γράφει.

Αλλά δεν μας πήρε από κάτω. Εδώ πιστέψαμε στον σοσιαλισμό του ΠΑΣΟΚ δεν θα πιστεύαμε ότι θα βρεθεί ένας από μηχανής θεός να μας σώσει στο 92’; Και όντως βρέθηκε. Αρκούσε ένα «Πάμε να το κάνουμε» απ’ τον Βασίλη για να καταφθάσουν οι ενισχύσεις. Η πεντάδα της πρεμιέρας έγινε ενδεκάδα στη δεύτερη σεζόν, η δευτέρα έγινε τετάρτη και το πόδι έμεινε κολλημένο στο γκάζι.

Τέσσερα χρόνια μετά μπορούμε να υπερηφανευόμαστε όχι επειδή σχεδόν 2.700.000 αναγνώστες μας διαβάζουν, αλλά επειδή καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ανδρικό site κόντρα σε κάθε καλούπι και στερεότυπο. Καταφέραμε να πείσουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μετά τους άλλους ότι ένα ανδρικό site μπορεί να κάνει επιτυχία χωρίς ωραίες γυναίκες, λίστες και καγκουριές. Ότι υπάρχει εκεί έξω κόσμος που θέλει να διαβάσει ωραίες ιστορίες, να γνωρίσει πρόσωπα που έχουν κάτι να του πουν, να ξαναθυμηθεί στο τέλος της ημέρας την απόλαυση του διαβάσματος.

4 χρόνια μετά το Menshouse είναι πλέον brand, έχει δική του ταυτότητα, δικό του κοινό και στην πιο δύσκολη χρονιά της πεντηκονταετίας άντεξε, έμεινε όρθιο και πλέον έχει έναν στόχο ακόμα. Στο τέλος της χρονιάς να μετρηθούμε και να ‘μαστε όλοι εδώ. Ο αδερφός μου ο Δημήτρης, ο Καναβάρο, ο Ακτύπας, η Όλγα, ο Βαγγ, ο Μάραθ, ο Στέργιος, ο Δήμος, η Ελενίτσα, ο Θοδωρής και ο Κωστής. Η πιο ταλαντούχα και υπεργαμάτη ομάδα που υπάρχει στην υφήλιο. Και τα παιδιά μας…

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Το Menshouse μεγάλωσε…