2.687.923 μοναδικοί αναγνώστες: Το menshouse.gr και τον Γενάρη τρύπησε το ταβάνι
Βρείτε μας στο

«Remember to celebrate milestones as you prepare for the road ahead», είναι μία από τις διάσημες ατάκες που έχουν αποδοθεί στη σοφία του Νέλσον Μαντέλα.

Το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν να μας χαρακτηρίσετε… πανηγυρτζήδες (μεταξύ μας επί ΠΑΣΟΚ και άνευ covid θα είχαμε ήδη κλείσει πρώτο τραπέζι στη Ρίτα), αλλά δεν μπορούμε και να μην μοιραστούμε μαζί σας την ικανοποίηση μας για τη συνήθεια που (μας) έγινε… λατρεία.

Ξεφυλλίζοντας τα milestones στο σύντομο διαδικτυακό βίο μας, το τελευταίο τρίμηνο είναι αυτό που θα μας έθετε στο μικροσκόπιο της WADA, καθώς οι επιδόσεις έχουν ξεφύγει σε επίπεδα που όταν προ 52 μηνών το Mens κούμπωνε στο House, μόνο ένας τρελός του χωριού (ευτυχώς έχουμε τέτοιον) θα μπορούσε να διανοηθεί.

Το φράγμα των 2,5 εκατομμυρίων μοναδικών αναγνωστών σε ένα μήνα έπεσε τον περασμένο Νοέμβριο και πάνω που έλεγες ότι ανάμεσα σε σκαλπ και ταβάνι δεν χωράει ούτε αλύγιστο κουτάλι του Γιούρι Γκέλερ, ψάχνουμε αυτόν – τάχα μου για να τον κεράσουμε – που μας έκανε ποδαρικό τη νέα χρονιά. Στον πρώτο μήνα του ‘21 καταγράφηκε νέο ρεκόρ με 2.687.923 μοναδικούς αναγνώστες, που σημαίνει ότι από το Σεπτέμβριο του ’16 που ανοίξαμε και (δικαίως όπως αποδείχτηκε) σας περιμέναμε, διαβάζουν το Menshouse περίπου… 2.687.913 περισσότεροι αναγνώστες, καθότι την πρώτη λειτουργίας ημέρα το είχαμε – αποδεδειγμένα – διαβάσει εμείς (άντε και ο Χατζηπετρής).

Αν για κάποιο λόγο, τα νούμερα σας θυμίζουν τον Ανδρέα, που από τους 1,3 εκατ. ψηφοφόρους το ’77 έφτασε τα 2,7 εκατ. το ’81 είναι γιατί κατά βάθος παραμένετε πολύ… ΠΑΣΟΚ.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας και στην προτροπή «να προετοιμαστούμε για το δρόμο που έχουμε μπροστά μας», ας μας συγχωρήσει ο αείμνηστος Μαντέλα από εκεί που είναι. Υπάρχει μία ακόμα πιο ωραία φράση για τα milestones – πνευματικό «κτήμα» της Αμερικανίδας συγγραφέως και κωμικού, Σαρά Μπενινκάσα.

«Ανακάλυψα ότι κάθε φορά που φτάνω σε ένα ορόσημο και νομίζω ότι εξάντλησα τα περιθώρια, υπάρχει άλλο ένα, ψηλότερα, να με περιμένει…»

140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 140.000 τεύχη την εβδομάδα: Ποια ήταν η όμορφη Κατερίνα που έδωσε το όνομά της στο θρυλικό περιοδικό των 90’s