Άδωνις Γεωργιάδης
Βρείτε μας στο
Editorial

Πείτε μας κάτι κύριε Άδωνη Γεωργιάδη

Σε τούτη τη χώρα έχουμε υπουργούς που ζουν σε ροζ συννεφάκια

Το πρωί βγαίνει στον Αυτιά να πανηγυρίσει για τον Παναθηναϊκό, το προηγούμενο απόγευμα πηγαίνει στο Αττικό Ζωολογικό Κολαστήριο να δει τι όμορφα που είναι τα αιχμάλωτα ζώα και να μυήσει και τον γιο του σε αυτό. Αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειλικρινά, κάθε φορά καταλήγω να απορώ. Σε ποιον πλανήτη ζει άραγε ο κ. Γεωργιάδης; Και γενικά οι άνθρωποι της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Σε ποιο σύμπαν; Δεν βλέπει για παράδειγμα ο κ. Γεωργιάδης τον συνεταίρο του στην κυβέρνηση, τον υπουργό κ. Θεοδωρικάκο πως κυνηγάει κάθε περίπτωση κακοποίησης ζώου;

Δεν ήταν στην Ελλάδα πριν 5 μήνες που έγινε η θανάτωση του χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Κολαστήριο γιατί τόλμησε ο χιμπατζής να διεκδικήσει την ελευθερία του και να φύγει από το κλουβί; Δεν είδε που η ίδια του η κυβέρνηση άρχισε να εξετάζει τις συνθήκες λειτουργίας αυτού του τόπου μαρτυρίου για τα ζώα της άγριας φύσης;

Δεν γνωρίζει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ότι το δελφινάριο που λειτουργεί στο Αττικό έχει κριθεί παράνομο από το 2020 και είναι απορίας άξιο πως συνεχίζει να λειτουργεί;

Μάλλον έχει εντρυφήσει μονάχα στην αρχαία ελληνική πραγματεία και δεν έχει ιδέα τι του γίνεται στο σήμερα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η γυναίκα του, αυτή η εκπρόσωπος της «τέχνης» (sic) που επικροτούν τον βασανισμό των ζώων όχι μόνο επισκεπτόμενοι το Αττικό, αλλά μυώντας και τον ανήλικο γιο τους στην ευχαρίστηση με την αιχμαλωσία των ζώων και προτρέποντας κόσμο να πάει εκεί.

Πασιχαρής ο κ. Γεωργιάδης μπήκε στα κλουβιά κάποιων ζώων, έτυχε δηλαδή και προνομιακής μεταχείρισης από τους υπεύθυνους στο Αττικό, προφανώς γιατί πήγε εκεί κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση στο πλαίσιο στήριξης που θα του παρέχουν εν όψει εκλογών. Δούναι και λαβείν είναι αυτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άδωνις Γεωργιάδης (@adonis_georgiadis)

Ας ενημερώσουμε λοιπόν εμείς τον κ. υπουργό, αφού δεν έχει την ικανότητα να μάθει μόνος.

Τα ζώα που ζουν σε αιχμαλωσία, δεν αναπτύσσονται σωστά σωματικά, παθαίνουν κατάθλιψη και αρκετές φορές καταλήγουν να πεθαίνουν. Μόνο στο Αττικό, έχουν πεθάνει 6 δελφίνια τα τελευταία χρόνια.

Δελφίνια που για να εκπαιδευτούν να κάνουν άλματα και τα σχετικά, να είναι δηλαδή μέρος ενός υδάτινου τσίρκου, να κακοποιούνται για «ψυχαγωγία» (κάτι που βάσει νομοθεσίας είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ), δέχονται βία, στέρηση σίτισης και πολλά ακόμα. Χώρια του ότι διαμένουν σε γυάλινα κλουβιά που δεν τους επιτρέπουν να κολυμπήσουν όπως πρέπει.

Όλα αυτά φαίνεται να τα αγνοεί το ζεύγος. Ας ελπίσουμε ότι μετά από τόσο δικαιολογημένο κράξιμο, θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Χλωμό το βλέπω πάντως, γιατί σίγουρα υπάρχει μια συνδιαλλαγή στήριξης στις εκλογές.

ΥΓ. Είναι κρίμα να μεγαλώνουν παιδιά με γονείς που δεν έχουν καμία αίσθηση σεβασμού προς την άγρια ζωή.