Νατάσα Μποφίλιου Λονδίνο
Βρείτε μας στο
Editorial

Ευτέλεια και σπατάλη χρόνου…

Δυο κουβέντες για όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες για τη Νατάσα Μποφίλιου...

Η Νατάσα Μποφίλιου πήγε στο Λονδίνο. Οκ. Και πόσταρε και μερικές φωτογραφίες. Οκ. Κι είχαν κάτι το glam. Ναι, και;

Ότι ασχολείται τόσος κόσμος μαζί της τα τελευταία 24ωρα, λέει πολλά για τον ίδιο τον κόσμο και λιγότερα για την ίδια. Όχι τίποτα, αλλά σαφώς κάτι πολύ λίγο.

Ας ξεκινήσουμε από τα προφανή. Η Νατάσα Μποφίλιου, την τελευταία φορά που κοιτάξαμε, δεν ήταν κλέφτρα, δεν έπαιρνε λεφτά του κράτους, δεν είχε χορηγό, δεν κέρδιζε κάτι εις βάρος άλλου.

Με τα λεφτά που έχει βγάλει από τη μουσική της, μπορεί να πηγαίνει όπου της καπνίσει. Κι αν την προσεγγίζουν brands για συνεργασία και προώθηση, έχει το δικαίωμα, αφού κρίνει την πρόταση, να δεχτεί και να ταξιδέψει και τσάμπα στο Λονδίνο για να προωθήσει το brand.

Η συνάφεια της ιδεολογίας της με τον τρόπο ζωής της, αν και σε παλιότερες περιπτώσεις ήταν λογική, εδώ δεν είναι και περισσότερο εμπάθεια και εμμονή φανερώνει, παρά διάθεση για κάτι το εποικοδομητικό.

Σίγουρα δεν είναι το πιο κραυγαλέο που έχουμε δει από τη Μποφίλιου. Κάποτε φωτογραφιζόταν στην Ερμού με παπούτσια Louboutin που κοστίζουν μάνι μάνι όσο το ταξίδι της στο Λονδίνο.

Ακόμα κι αν στο μυαλό κάποιου η δημόσια ρητορική της Μποφίλιου έχει γίνει προκλητική στο παρελθόν και δεν συνάδει με τις εικόνες που πόσταρε από το Λονδίνο, στο τέλος της ημέρας, πήγε απλά ένα ταξίδι και έκανε απλά κάποιες αναρτήσεις, όπως θα έκανε και κάνει ο οποιοσδήποτε από εμάς όταν έχει τα λεφτά να πάει ένα ταξίδι.

Κι αν αύριο ερχόταν το brand ρούχων που συνεργάζεται με τη Μποφίλιου και μας έδινε εισιτήριο για οπουδήποτε, είχαμε μπει με μάτια κλειστά κι ας μας έπαιρναν το νεφρό.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Δεν παραγνωρίζουμε πως  η ίδια η καλλιτέχνις έχει στο παρελθόν προκαλέσει με διάφορες τοποθετήσεις της την κριτική σε κινήσεις της που έχουν από πίσω της αρκετό χρήμα και πάνε αντίθετα στην κατακραυγή του καπιταλιστικού συστήματος.

Αλλά αν η ίδια η Μποφίλιου ή ο οποιοσδήποτε, βγάζει κατά καιρούς μιζέρια ή αν τα θέλει μονά-ζυγά δικά του/της, δε σημαίνει πως θα πρέπει να γινόμαστε όλοι το ίδιο.

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, αν ένας γνωστός αναρτούσε φωτογραφίες από ταξίδια, τον εγκαλούσαν γιατί δεν έδειχνε ενσυναίσθηση. Τώρα, τα χώνουν στη Μποφίλιου που στο κάτω κάτω πήγε και για δουλειά στο Λονδίνο.

Όλο αυτό είναι δείγμα του πόσο βαθιά σε μια μιζέρια και κομπλεξισμό μας έχει οδηγήσει η πολιτική πόλωση των τελευταίων ετών και η γενικότερη κατάσταση, με αποτέλεσμα να φθονούμε με άνεση τον άλλον και να θέλουμε να τον φέρουμε στη δική μας μιζέρια, αντί να προσπαθήσουμε να πάμε προς μια κατεύθυνση όπου θα ασχολούμαστε μόνο με τα του οίκου μας.

Τρία 24ωρα μετά το ξέσπασμα των χρηστών στο Twitter και γράφουν ακόμα διάφορα για τη Μποφίλιου. Ευτέλεια και σπατάλη χρόνου.